tromaktiko: Ιωάννινα: Παραβίασε περιοριστικούς όρους και έκλεψε όπλο και σπίτι

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ιωάννινα: Παραβίασε περιοριστικούς όρους και έκλεψε όπλο και σπίτι



Στα παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει τους περιοριστικούς όρους που... του είχαν επιβληθεί μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ληστεία, ένας 37χρονος που κυκλοφορούσε με κλεμμένο κυνηγετικό όπλο και έκανε διαρρήξεις σε περιοχές των Ιωαννίνων!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται ύποπτα αργά το βράδυ στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Αμέσως διαπιστώθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του ήταν κλεμμένο και η κλοπή είχε δηλωθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων. Μόλις οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και διασταύρωσαν τα στοιχεία του, είδαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, προέκυψε από την προανάκριση ότι στο διάστημα από τις 20 ως τις 22 Οκτωβρίου είχε διαρρήξει και το σπίτι μιας ηλικιωμένης στην κοινότητα Παρδαλίτσα των Ιωαννίνων! Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και διέταξε την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!