tromaktiko: Αμφίρροπο το αποτέλεσμα της δεύτερης θέσης στις εκλογές της ΝΔ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αμφίρροπο το αποτέλεσμα της δεύτερης θέσης στις εκλογές της ΝΔ



Σε ντέρμπυ για τη 2η θέση εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που ...κατ' αποκλειστικότητα παρουσίασε η Βεργίνα Τηλεόραση. Όλα δείχνουν πως η μάχη της δεύτερης θέσης θα είναι αμφίρροπη, αλλά και ότι το φιάσκο των προηγούμενων εκλογών άφησε τις «πληγές» του στους υποψήφιους και ειδικά στον Ε Μεϊμαράκη.

Σε πανελλαδική έρευνα που έγινε σε δείγμα 1005 ατόμων, καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης (32%) για τη θέση του αρχηγού της ΝΔ στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μειμαράκη και…μονομαχούν για τη δεύτερη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης (26%) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πάντως οι ψηφοφόροι της ΝΔ δείχνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποφασισμένοι να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (82%), ενώ το 32% πιστεύει πως ο Β Μεϊμαράκης «κράτησε με δηλώσεις του και συνεντεύξεις την καλύτερη στάση μετά το φιάσκο μετά τις εκλογές».








 

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!