tromaktiko: Τελείωσαν την Ελλάδα: Δίνουν το Αιγαίο στους Τούρκους; [photo]

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τελείωσαν την Ελλάδα: Δίνουν το Αιγαίο στους Τούρκους; [photo]



Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας
Kάνοντας χρήση... τις πηγές πληροφοριών απότην Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι«χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οιαρμόδιοι…της Κυβέρνησης.

Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση γιαεσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας.
ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΙΤΙΒΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…


Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ το οποίο θα βάλει από την πίσω πόρτα τηνΤουρκία στην ΕΕ και θα δώσει την συν διαχείριση του Αιγαίου(του Αιγαίου χωρίς σύνορα κατά τον Τσίπρα).
με την δημιουργία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ…!
ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ και θα γίνει γνωστό τον Δεκέμβριο του 2015 όταν θα συζητηθεί η πρόταση της Γερμανίας/ΕΕ για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣΩΜΑΤΟΣ, μέχρι τότε (προβλέπουν μέχρι τον Μάρτιο του 2016 να έχειολοκληρωθεί η διαδικασία) θα δοθεί παράταση και επέκταση της ΕΕεντολής στις αρμοδιότητες της Frontex.
Η Τουρκία ως “Pivotal Partner” έχει αναγνωριστεί από την Ε.Ε. Κομισιόν ως τον κεντρικό συνεργάτη στο ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για τη στήριξη των προσφύγωνκαι διαχείρισης της μετανάστευσης( ευτυχώς που έχουμε και τους Ευρωβουλευτές και δεν μαθαίνουμε τίποτα…)και η ολοκλήρωση τουΣχεδίου Δράσης θα γίνει με την Τουρκία και μόνο. Μετά τις 20 Οκτωβρίου 2015 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αξιολογεί τηνπρόοδο της Τουρκίας θα τα βρει όλα όμορφα και ωραία. Επειδή το «
τερπνόν μετά του ωφελίμο» και πέρα από το γεωπολιτικό σπεκουλάρισμα το χρήμα θα ρέει άφθονο (θα πλουτίσουν όπως έλεγε και το ραμολιμέντο η αριστερή κυραΤασία), έτσι βρήκαν τρόπο να ροκανίζουν τα ταμεία τα λαμόγια όλα. ΚΑΙ ΓΙΑ AYTO ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ €300 εκατ. για το 2016 που προτείνεται στο σχέδιοπροϋπολογισμού από την ΕΕ Κομισιόν.
Είναι για τις ΜΚΟ σας αυτές του ΑλεξΡόντου, του ΓΑΠ και λοιπά λαμόγια και πάλι ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ είναι όλα τα λεφτά….

Oι εποχές αλλάζουν, είναι σημαντικό η EE να διατηρεί την ικανότητα της να ανταποκριθεί στα αιτήματα των μη κυβερνητικών οργανώσεων (μκο) ηοργανισμους των ηνωμένων εθνών να φέρει άμεση, στοχευμενηβοηθεια
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ……

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗηηηηηηηη…..για τους υπόλοιπους… 1,7 δις (2015 και το 2016 (έκτακτης ανάγκης βοήθεια, πρόσθετη χρηματοδότηση για τον FRONTEX, EASO, την EUROPOL, η ανθρωπιστική βοήθειακ.λπ.). Συμφωνία για επιπλέον €800 εκ. από τον προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2015 Περαιτέρω €900 εκ για το 2016 τώρα για τον προϋπολογισμό ως αρχή

ΈΤΣΙ,Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ €9,2ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΚΑΙ 2016.
Εισπράττουν εκατοντάδες εκατομμύρια κάνοντας σας HOT-SPOTS οιΤσιπροκαμμένοι και δεν το πήρατε «χαμπάρι» ακόμα….!
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτ. 2015 και Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για το μέγεθος της

ΜΑΛΑΚΙΑΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ αυτών που τους ψήφησαν ειδικά στα νησιά όπως η Κως, Λέρος, Χίος, Λέσβο.
Τώρα που θα σας μείνουν αμανάτι ……λόγω Δουβλίνου….. για να έχετεμία καλή τουριστική σαιζόν το 2016 όπως προβλέπει η γλάστρα, οπότε STOP την γκρίνια και την κλάψα και τα κεφάλια μέσα….
θα υπάρξει ευημερία….
Κυβερνούν οι Τσιπροκαμμένοι STOP.







     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!