tromaktiko: Η κόρη του Καββαδία λύνει τη σιωπή της - H συγκλονιστική εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου... [video]

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η κόρη του Καββαδία λύνει τη σιωπή της - H συγκλονιστική εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου... [video]



Η κόρη του ισοβίτη Σπύρου Καββαδία λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της και...
μιλάει,για την τραγική στιγμή που είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της. “Προσπαθούσα να ξεχάσω αυτή την εικόνα αλλά ήταν πάντα στο μυαλό μου”, εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η έρευνα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" το 1998 έφερε στη δημοσιότητα αδιάψευστα στοιχεία ότι η Τάνια Χαριτοπούλου δεν είχε εξαφανιστεί, όπως αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί ο τότε σύντροφος της και πατέρας της κόρης της, Σπύρος Καββαδίας. Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι ο 59χρονος σήμερα ισοβίτης, το 1992, είχε σκοτώσει και την τότε σύντροφο του, την Ελβετίδα Νικόλ Κίρχνερ.

Αρχές του 1999 η δημοσιογράφος με μία αιφνιδιαστική της επίσκεψη στις φυλακές Διαβατών, είχε συναντήσει τον ισοβίτη που ποτέ δεν παραδέχτηκε τα εγκλήματα του. Στις Αρχές Οκτωβρίου του 2014 η εκπομπή μετέδωσε πως είχε αποδράσει από τις Αγροτικές φυλακές Χανίων όπου κρατούνταν.

Δυο μέρες μετά το Πάσχα του 2015, στις 14 Απριλίου, μία σημαντική πληροφορία έφτασε στα γραφεία του "Τούνελ". Υπάλληλος Δημόσιας υπηρεσίας τον αναγνώρισε όταν πήγε να εκδώσει πιστοποιητικό γέννησης.

Λίγες μέρες αργότερα τον συνέλαβαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα...

Η κόρη του λύνει τη σιωπή της

Η 20χρονη Βάσω βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής και μίλησε στην Τατιάνα και στην εκπομπή “Tatiana Live” για όλα όσα έχει ζήσει, για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα της, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να τον συναντήσει.

“Στα 14 ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο από τη φυλακή”, αποκαλύπτει η κόρη του ισοβίτη. “Κάποια στιγμή ίσως πάω στη φυλακή να συναντήσω τον πατέρα μου”, συνεχίζει και παρουσίασε στην εκπομπή το γράμμα που της είχε στείλει μέσα από τη φυλακή.

“Στο σχολείο ένιωθα περίεργα όταν με ρωτούσαν για τη μητέρα μου”, περιγράφει η Βάσω μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. "Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να μη σκότωσε τη μητέρα μου ο πατέρας μου, αλλά όταν σκέφτομαι την εικόνα εκείνη, αλλάζω γνώμη", παραδέχεται.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!