tromaktiko: Παραίτηση βόμβα στο Στρατό Ξηράς - Η Κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Παραίτηση βόμβα στο Στρατό Ξηράς - Η Κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο



Παραίτηση βόμβα στο Στρατό Ξηράς...
Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Μενέλαος Μεϊμάρης υπέβαλλε αίτηση αποστρατείας για ιδιωτικούς – προσωπικούς λόγους, η οποία και αμέσως έγινε αποδεκτή απο το ΓΕΣ!!

Ο Αντσιτράτηγος Πυροβολητής Μεϊμάρης ήταν από τα φαβορί για τις επόμενες Κρίσεις όποτε και αν γίνουν . Δεν γνωρίζουμε αν έχει σχέσει με τις έρευνες των Εξοπλιστικών που είναι σε εξέλιξη

Ερωτηματικά σίγουρα υπάρχουν και κανείς δεν πιστεύει στους παροικούντες στου διαδρόμους και τα στα Υπόγεια του Πενταγώνου τα περί προσωπικών και ιδιωτικών λόγων !

Το ΚΥΣΕΑ που ήδη είναι σε εξέλιξη θα πρέπει να ασχοληθεί και με το μεγάλο αυτό κενό και μάλιστα τάχιστα.

Η Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων δεν πρέπει να μείνει ακέφαλη τι επόμενες ώρες !

Ο Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος,μέχρι σήμερα Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Αντιστράτηγου Μενέλαου Μεϊμάρη στην θέση του ΑΣΔΕΝάρχη.

Η παραίτηση Μεϊμάρη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες συζητήσεις αφού προέκυψε από το πουθενά και αφορά σ΄ έναν αξιωματικό που είχε πολύ καλές συστάσεις και πορεία.

Ο κ.Μεϊμάρης είχε τοποθετηθεί στην θέση του επικεφαλής της ομάδας αδιάφθορων στην πρώτη θητεία του Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ. Όχι τυχαία. Ήταν πρόταση του τότε Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου, ο οποίος τον είχε παρουσιάσει στον Πάνο Καμμένο ως τον ιδανικό αξιωματικό γι΄ αυτή τη θέση ,λόγω της ιστορίας του.

Ο κ.Μεϊμάρης ήταν από τους αξιωματικούς που είχαν αρνητικές εισηγήσεις για πολλά από τα άχρηστα οπλικά συστήματα που “φορτώθηκαν” οι Ένοπλες Δυνάμεις την εποχή του “εξοπλιστικού “πάρτι” της δεκαετίας του 90. Είχε πει όχι στα περίφημα πυροβόλα ZUZANA αλλά και στα ραντάρ “αντιπυροβολικού” TPQ 37 τα οποία ποτέ δεν δούλεψαν!

Δεν το είχαν πράξει πολλοί εκείνη την εποχή . Γι΄ αυτό και η παραίτησή του προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!