tromaktiko: Λεβέντης: Ο Τσίπρας έλεγε εδώ και 5 χρόνια ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα χειρότερο

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έλεγε εδώ και 5 χρόνια ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα χειρότερο



Το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η ΝΔ ψήφισαν τα μνημόνια και τώρα... αρνούνται. Αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για τη συνείδηση του κόσμου. Η κατάσταση είναι εξίσου επικίνδυνη και σε αυτό έχει δίκιο ο Τσίπρας. 

Όμως, εδώ και 5 χρόνια, έλεγε όμως ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ενώ τώρα ψήφισε το πιο βαρύ από όλα, μαζί με το ενέχυρο των 50 δισ. ευρώ. Βλέπω μία περίεργη συμμαχία μεταξύ Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ. Μάλλον η καθίζησή τους, τους φέρνει πιο κοντά», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Η Τουρκία θα πάρει λεφτά και η Ελλάδα βήμα προς βήμα θα υποχωρεί στο θέμα του προσφυγικού. Στο θέμα των Σκοπίων, ο Κοτζιάς έστειλε μία επιστολή σε μένα για να του πω την άποψή μου για το θέμα της ονομασίας. Δεν αντιλήφθηκα το πνεύμα της επιστολής. Το θέμα είναι να πείσουμε εμείς ώστε να πιέσουν τους Σκοπιανούς στο θέμα της ονομασίας. Αυτά τα μέτρα είναι πολύ βαριά, δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε, αφού δεν δίνουν λύση στο θέμα των συντάξεων. Ακόμη υπάρχουν ρετιρέ στις συντάξεις που δεν έχουν πειραχτεί», δήλωσε για τα θέματα του προσφυγικού, αλλά και για τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Λεβέντης.

«Την τελευταία πενταετία δεν μπαίνει κάτι άλλο, εκτός από φόρους. Δεν ήρθα εδώ μόνο για να καταγγείλω και να πω μόνο ότι όλα γίνονται στραβά. Πρέπει τα κόμματα να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Αυτό το νομοσχέδιο δεν έχει ούτε 1% θετικό για να το ψηφίσω, δεν έχει κάτι το αναπτυξιακό», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!