tromaktiko: Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία: Κλειδώνει ο Μεϊμαράκης μετά το τηλεφώνημα με τον Καραμανλή

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία: Κλειδώνει ο Μεϊμαράκης μετά το τηλεφώνημα με τον Καραμανλή



Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν τελικά ο Ευάγγελος Μειμαράκης με τον Κώστα...
Καραμανλή ενώ επίκειται και τετ α τετ των 2 ανδρών.

Όπως αποκάλυψε το Mega μετά τη συνάντηση αυτή κλειδώνει και η υποψηφιότητα του Μειμαράκη για τις εκλογές στη ΝΔ. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ είχε εκδηλώσει αρχικά την πρόθεση του να μην κατέβει στις εσωκομματικές εκλογές.


Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι πιέσεις από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που του ζητούν να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. Ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του από Δευτέρα.

Ο μόνος σίγουρος αντίπαλος του Μειμαράκη είναι εως τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο μπαράζ των τηλεοπτικών εμφανίσεων του την εβδομάδα που πέρασε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διστάζει να εκφράσει δημοσίως τις διαφωνίες του με την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ττόνισε πως έχει πάρει το πράσινο φως από τον πατέρα του και επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, κάτι που σίγουρα παίζει ρόλο και στην εκδήλωση ή μη υποψηφιότητας από τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Την ίδια ώρα εμφανίζεται άλλο ένα δίπολο διεκδικητών, του Μάκη Βορίδη και του Α. Γεωργιάδη, με τον τελευταίο να δηλώνει και σήμερα την πρόθεση του να κατέβει γαι την προεδρία του κόμματος, εαν δεν είναι υποψήφιος ο φίλος του Μ. Βορίδης, με τον οποίο και ταυτίζεται ιδεολογικά.

Άλλο ένα ενδιαφέρον ''ζευγάρι'' είναι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και η Όλγα Κεφαλογιάννη, με τον νυν ευρωβουλευτή του κόμματος να εξαρτά την υποψηφιότητα του με αυτή του Μεϊμαράκη. Και όλα αυτά ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον οι κινήσεις τόσο του Βασίλη Κικίλια όσο και του Απόστολου Τζοτζικώστα.

Όλα πάντως θα έχουν ξεκαθαρίσει εως και την ερχόμενη Παρασκευή που είναι η τελευταία προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων, και τότε θα φανεί ποιοί λειτούργησαν ως ''λαγοί'' αλλά και πως θα διαμορφωθούν τα ''στρατόπεδα'' των υποψηφίων αρχηγών στη Νέα Δημοκρατία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!