tromaktiko: Χάμπουργκερ θανατηφόρο, το τρως υπό έναν όρο

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Χάμπουργκερ θανατηφόρο, το τρως υπό έναν όρο



Οι ιδιοκτήτες εστιατορίου ζητούν ταυτότητα πριν σερβίρουν το «φλογοβόλο» πιάτο.
Νομίζετε ότι αντέχετε τα καυτερά φαγητά;
Μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει κάτι σαν το Atomic Fallout Pizza Burger! Το δολοφονικά καυτερό, αλλά και λιπαρό, μπέργκερ που σερβίρει ένα εστιατόριο στο Μπρίστολ της Βρετανίας.


Το μπέργκερ αποτελείται από τρία μπιφτέκια, τρεις φέτες τυρί Τσένταρ, και αντί για το παραδοσιακό ψωμάκι έχει, από πάνω και από κάτω, δύο μίνι πίτσες με καυτερή σως και πεπερόνι. Το πιάτο περιέχει δύο από τις πιο καυτερές πιπεριές που υπάρχουν και συνοδεύεται από πατάτες με σκόνη καυτερού τσίλι.


Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δεν προειδοποιούν απλώς του πελάτες για αυτό που πρόκειται να τους «χτυπήσει». Έχουν πάει ένα βήμα πιο πέρα: ζητούν από τους τολμηρούς να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που λέει ότι δεν έχουν προβλήματα υγείας, ότι συμφωνούν να φάνε το μπέργκερ και ότι το εστιατόριο δεν φέρει ευθύνη για ό,τι τους συμβεί! Και έχει κι άλλο...



Οι πελάτες πρέπει να δείχουν και ταυτότητα για να αποδεικνύουν ότι είναι άνω των 18 ετών. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το κατάστημα, γιατί, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή η επίδειξη της ταυτότητας είναι απαραίτητη επειδή οι πελάτες, μετά την κατανάλωση του μπέργκερ, ξεχνούν το όνομά τους. Καλή όρεξη!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!