tromaktiko: Ο πόλεμος ξεκινά - Άσχημο παιχνίδι της Μέρκελ προς τον Πούτιν...

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πόλεμος ξεκινά - Άσχημο παιχνίδι της Μέρκελ προς τον Πούτιν...



Η Γερμανική Οικονομική εφημερίδα «News» αναφέρει...
σχετικά με την υπόθεση, την απόφαση της Καγκελαρίου Μέρκελ να επιτρέψει τη χρήση αυτών των τρομακτικών όπλων εναντίον της Ρωσίας…

Το τηλεοπτικό δίκτυο «ZDF» της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ανέφερε στις 22 Σεπτεμβρίου πως «Νέα αμερικανικά Ατομικά Όπλα σταθμεύουν στη Γερμανία», αποκαλύπτοντας πως οι ΗΠΑ θα θέσουν στη Γερμανία 20 νέες πυρηνικές βόμβες, τέσσερις φορές πιο καταστροφική δύναμη, σε σχέση με αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν στη Χιροσίμα.

Ο πρώην Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός στο Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας, Willy Wimmer, με το κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ, προειδοποιεί ότι αυτές οι «νέες επιλογές επίθεσης εναντίον της Ρωσίας» αποτελούν «μια συνειδητή πρόκληση προς τους Ρώσους γείτονές μας».

Η Οικονομική «News» αναφέρει επίσης σχετικά με την απόφαση της Καγκελαρίου Μέρκελ να επιτρέψει την χρησιμοποίηση των τρομοκρατικών όπλων εναντίον της Ρωσίας: «Η Ομοσπονδιακή Βουλή αποφάσισε το 2009, εκφράζοντας τη βούληση των περισσότερων Γερμανώνί, πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποσύρουν τα πυρηνικά όπλα από τη Γερμανία. Αλλά η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν έκανε τίποτα. Και τώρα δίνει έγκριση έτσι ώστε οι ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους τη Γερμανία για να στηθεί πυρηνικό οπλοστάσιο κατά της Ρωσίας».

Η Μαρία Ζαχάροβα, του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε: «Αυτή είναι μια παράβαση των άρθρων 1 και 2 της Συνθήκης για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων,» η οποία παρέχει σε μη πυρηνικά κράτη τη διαβεβαίωση ότι οι υπάρχουσες πυρηνικές δυνάμεις δεν θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, προκειμένου να καταλάβουν τον κόσμο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!