tromaktiko: Δρόμοι ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ στην Αιτωλ/νια - Πνίγηκε στο αίμα η άσφαλτος [photos]

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Δρόμοι ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ στην Αιτωλ/νια - Πνίγηκε στο αίμα η άσφαλτος [photos]



Είναι δυνατόν κάθε χρόνο το κράτος να... εισπράττει 1.1 δις ευρώ από τέλη κυκλοφορίας και να αφήνει τους πολίτες του να σκοτώνονται στους δρόμους της ντροπής; 


Είναι δυνατόν σε μόλις δυο ημέρες να έχουμε τρεις νεκρούς στο Αγρίνιο, και έναν τραυματία όπως επίσης έναν σοβαρά τραυματία στην εντατική από την Αμφιλοχία και έναν μοτοσυκλετιστή ακόμα τραυματία στο Λουτρό Αμφιλοχίας με τραύμα στο κεφάλι;

Ας δούμε τα περιστατικά:

Πρώτο περιστατικό 11-82015

Δυσάρεστες οι νεότερες πληροφορίες αναφορικά με το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο,στο ύψος του νεκροταφείου Αγίου Κωνσταντίνου,όπου συγκρούστηκε με σφοδρότητα αγροτικό με άλλο Ι.Χ. όχημα. Υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματα του και εξέπνευσε, λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ο 71χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος, κάτοικος Τριαντέικων.

Δεύτερο περιστατικό 12-8-2015

Πεζός τραυματίστηκε σοβαρά πριν λίγο στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.
Τον τραυματία, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, παρέλαβε αυτή την ώρα ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αμφιλοχίας και οδηγείται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τρίτο περιστατικό 12-8-2015

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στο Λουτρό στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία Αράπη. Μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 43χρονου οδηγού ο οποίος παρεληφθεί από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο ΓΝ Αγρινίου με τραύματα στο κεφάλι

Τέταρτο περιστατικό 12-8-2015

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην άσφαλτο στην περιοχή του Αγρινίου.
Θανατηφόρα υπήρξε η σύγκρουση μοτοσικλέτας με ποδήλατο που σημειώθηκε πριν μια ώρα περίπου, γύρω στις 22.00, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Εμπεσού, στο ύψος του κόμβου Αμαλίας.
Νεκροί ο οδηγός της μηχανής και ο ποδηλάτης. O μοτοσικλετιστής ετών 29 από τα Τριαντέικα και ο ποδηλάτης ετών 34 από το Αγρίνιο.
Ελαφρά τραυματίστηκε και τρίτο άτομο, 53χρονος οδηγός άλλου δικύκλου ,σταθμευμένου στην άκρη του δρόμου, πάνω στο οποίο έπεσε η μηχανή.


Σαν πολλά δεν είναι για να οφείλονται σε τυχαίους λόγους;
Δείτε και την κατάσταση των δρόμων τώρα στην Εθνική οδό Αγρινίου Αμφιλοχίας











Σε 2 μέρες τρεις νεκροί στο Αγρίνιο, και οι τρεις πολύ κοντά σε απόσταση, και άλλοι τρεις τραυματίες. Η κατάσταση των δρόμων του νομού μας πια είναι τραγική, αυτό δεν είναι οδικό δίκτυο αλλά εμπόλεμη ζώνη. Όπου βλέπουμε πολιτικό τοπικό άρχοντα, δήμαρχο κτλ πρέπει να τους παίρνουμε με τις πέτρες.
Είναι ηθικοί αυτουργοί, και μας δολοφονούν με την ανεπάρκεια τους, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση πρέπει να ξεσηκωθούμε.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου τι κάνει; Μήπως χτενίζεται όταν οι πολίτες του Δήμου του σκοτώνονται;
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας τι κάνει; Μήπως κοιμάται;
Αυτοί δεν βλέπουν την κατάντια των δρόμων;
Πως κινούνται αυτοί πετώντας;
Δεν ντρέπονται με αυτή την κατάσταση;

Τα τοπικά ΜΜΕ γιατί τους χαϊδεύουν; Παίζει καμιά επιχορήγηση μήπως;

Αρκετά φτάνει, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ φωτιά και τσεκούρι στους αιρετούς που αφήνουν τα αδέλφια μας να βάφουν την άσφαλτο κόκκινη!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!