tromaktiko: Κατερίνα Καραβάτου: Η τηλεθέαση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Κατερίνα Καραβάτου: Η τηλεθέαση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν



Τον Σεπτέμβριο του 2014 έκανε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της, από τη συχνότητα του...
επίσης νέου Epsilon. Έχοντας αντίπαλο το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha -αυτό που η ίδια παρουσίαζε ένα χρόνο πριν- και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που λόγω έντονης επικαιρότητας είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό, η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε όχι μόνο να σταθεί όρθια απέναντι σε δοκιμασμένα προϊόντα μεγάλων καναλιών, αλλά και να βγει νικήτρια. Και όταν στο παιχνίδι μπήκε και ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια κατάφερε να έχει τις μικρότερες απώλειες.

Από την 11μηνη μάχη της τηλεθέασης, η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" βγήκε, σύμφωνα το zappit, κερδισμένη και με την προοπτική "ανοίγματος" του καναλιού από το ερχόμενο φθινόπωρο με εμπλουτισμένο πρόγραμμα και νέα όπλα-παρουσιαστές να πέφτουν στην αρένα, για την Κατερίνα Καραβάτου η εξέλιξη προβλέπεται ευοίωνη.

Άκρως καλοκαιρινή ήταν η αποχαιρετιστήρια εκπομπή της Κυριακής, με πολλά τραγούδια, παιχνίδια, αποκαλύψεις από τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και δάκρυα συγκίνησης από την Κατερίνα Καραβάτου. Ο μέσος όρος τηλεθέασης στο γενικό σύνολο έφτασε στο 10,2% -αρκετά πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο ημέρας- και στο δυναμικό κυμάνθηκε στο 9,7%.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν να μας υποδέχονται και τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στο E TV. Πριν από μερικές μέρες οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!