tromaktiko: ΣΕΙΣΜΟΣ στο πολιτικό σκηνικό: Επιστροφή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ - Νέο κόμμα από Βενιζέλο;

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΣΕΙΣΜΟΣ στο πολιτικό σκηνικό: Επιστροφή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ - Νέο κόμμα από Βενιζέλο;



Σύμφωνα με... βάσιμες πληροφορίες ετοιμάζεται η επιστροφή του κ. Αντώνη Σαμαρά στην πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας καθώς...
και η δημιουργία νέου κόμματος από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Είναι γνωστό στα δημοσιογραφικά στέκια πως ψίθυροι κ ακούγονται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και όλο και πληθαίνουν οι φωνές πως με την πολιτική και την στάση του κ. Μεϊμαράκη, το κόμμα έχει μετατραπεί στην ουσία σε υποζύγιο και πιστό ακόλουθο του κ. Τσίπρα, ακούγεται όλο και πιο έντονα το σενάριο της επιστροφής του κ. Σαμαρά στην ηγεσία του Κόμματος. Τόσο και ο κ. Σαμαράς αλλά και οι κ. Βορίδης και Γεωργιάδης έχουν την άποψη πως η κριτική της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι παρά πολύ αιχμηρή και επιθετική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ και εκεί υπάρχει μια ίδια τακτική με του κ. Μεϊμαράκη, καθώς και το ΠΑΣΟΚ, όπως και η Νέα Δημοκρατία στηρίζουν μια Κυβέρνηση, η οποία σαφώς και έχει αποτύχει παταγωδώς, και έχει ηττηθεί κατά κράτος. Με βάση και την ανυπαρξία αντιπολίτευσης και από το ποτάμι, που έχει την τακτική "Τα ψηφίζουμε όλα", καθώς και από την ανυπαρξία του ΠΑΣΟΚ υπό την κ. Φώφη Γεννηματά, ο κ. Βενιζέλος προσανατολίζεται προς την δημιουργία νέου κόμματος.

Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές πολιτικές ζυμώσεις αυτή την περίοδο και αν μάλιστα ανακοινωθούν και εκλογές αυτές οι ζυμώσεις θα λάβουν χώρα πολύ πιο γρήγορα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να μας εκπλήξουν.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!