tromaktiko: Δεν θα πιστέψετε τι βρήκε μια γυναίκα μέσα στο καπό του αυτοκινήτου της...

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Δεν θα πιστέψετε τι βρήκε μια γυναίκα μέσα στο καπό του αυτοκινήτου της...



Δεν πίστευε στα μάτια της μια κοπέλα στο Άργος, χθες το βράδυ, όταν άκουσε ένα παράξενο ήχο και άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου της για να δει τι συμβαίνει…


Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ιστορία μπορεί να σας φανεί τραβηγμένη, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη χθες το βράδυ, λίγο μετά τη μία, έξω από το “ΤΥΠΟΦΩΤ” στην οδό Καποδιστρίου.

Μια κοπέλα που ζει στο Άργος και εργάζεται σε καφέ-μπαρ στο Κουτσοπόδι, ξεκίνησε αργά το βράδυ για να πάει στη δουλειά της. Έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και ενώ κατευθυνόταν στην οδό Καποδιστρίου, άκουσε ένα παράξενο και δυνατό ήχο που της φάνηκε σαν νιαούρισμα. Η κοπέλα τα ‘χασε καθώς δεν ήξερε από που ακούγονταν και φοβήθηκε μήπως είχε πατήσει καμιά γάτα στο δρόμο.

Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει. Τα νιαούρισμα συνεχιζόταν και η κοπέλα δεν μπορούσε να καταλάβει από που προερχόταν. Εκείνη την ώρα πέρναγε από το σημείο μια παρέα τριών παιδιών και είδαν την κοπέλα σαστισμένη. Αμέσως κατάλαβαν ό,τι κάτι συμβαίνει αφού η ίδια είχε ταραχτεί όταν συνηδειτοποίησε ότι ο ήχος ακουγόταν μέσα από το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο Fiat Pundo.

Αφού πλησίασαν και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την κοπέλα, αυτή τους περιέγραψε τι είχε προηγηθεί και αμέσως ο πιο ψύχραιμος της παρέας άνοιξε το καπό και πετάχτηκε μέσα από τη μηχανή μια μικρή γάτα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις αντίκρισαν το θέαμα!!!

Το γατί ήταν μικρό και χωρίς να γνωρίζουμε το πώς, κατάφερε και τρύπωσε μέσα στο καπό του αυτοκινήτου. Πιθανότατα μπήκε από το κάτω μέρος και εγκλωβίστηκε στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στη μηχανή και τον προφυλακτήρα.

Η κοπέλα έκανε λίγη ώρα για να το συνηδητοποιήσει ενώ και τα παιδιά έμειναν άφωνα και στη συνέχεια ξέσπασαν στα γέλια. Ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς η κοπέλα γιατί δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι μπορούσε να συμβεί εάν συνέχιζε την πορεία της με τη γάτα μέσα στο καπό του οχήματός της.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!