tromaktiko: "Απαξιώνεις το κανάλι της Βουλής": Η επιστολή των δημοσιογράφων στην Κωνσταντοπούλου

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

"Απαξιώνεις το κανάλι της Βουλής": Η επιστολή των δημοσιογράφων στην Κωνσταντοπούλου



Τη διαρκή απαξίωση που υφίσταται το...
Κανάλι της Βουλής αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε αυτό, καταγγέλλουν με επιστολή τους προς την Πρόεδρο, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έντεκα δημοσιογράφοι.

Σκοπός τους «να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη λειτουργία, αλλά και το κύρος της τηλεόρασης της βουλής, που πλέον αμφισβητείται καθημερινά από πολλούς τηλεθεατές, λόγω επιπόλαιου προγραμματισμού και διαρκών επαναλήψεων, για τις οποίες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους ακόμη και οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι».

Η «απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κανάλι της Βουλής», τονίζουν, «οδηγεί σε απαξίωση τη δουλειά μας και πλήττει την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια, μετά από είκοσι και πλέον έτη εργασίας στο χώρο της δημοσιογραφίας». Περαιτέρω καταγγέλλουν ότι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ από τις 27/5/2015, όπως λένε χαρακτηριστικά, προσέρχονται στην εργασία τους, αλλά δεν απασχολούνται, βάση εντολής της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Ευνόητο είναι ότι ακολουθήσαμε την εντολή της προέδρου, παρά το οικονομικό κόστος που συνεπάγεται, καθώς μιλάμε για εργαζόμενους μη αμειβόμενους, οι οποίοι έχουν πλέον εξαντλήσει και τις τελευταίες οικονομίες τους.

Πέρα όμως από το κοινωνικό και ανθρωπιστικό ζήτημα που προκύπτει», υπογραμμίζουν, «όλοι εμείς οι εργαζόμενοι που υπηρετούμε τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούμε με λύπη και απογοήτευση, την διαρκή απαξίωση του ενημερωτικού προφίλ που είχαμε καταφέρει να χτίσουμε».
Πηγή


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!