tromaktiko: Σύντροφος - φαρσέρ γεμίζει την κέτσαπ με σόδα και η κοπέλα του την ανοίγει - H συνέχεια, απερίγραπτη... [video]

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Σύντροφος - φαρσέρ γεμίζει την κέτσαπ με σόδα και η κοπέλα του την ανοίγει - H συνέχεια, απερίγραπτη... [video]



Τα τελευταία χρόνια που το Youtube έχει γίνει ένα μέσο τόσο εύχρηστο όσο εύκολα φτιάχνονται τα...
τοστ, πολλοί βρήκαν ευκαιρία να αναδείξουν ταλέντα και να κερδίσουν δημοσιότητα αναπτύσσοντας διαρκή σχέση με τους ανθρώπους που μπαίνουν στον κόπο να παρακολουθήσουν τα βίντεο που αναρτούν. Πολύ δοκιμασμένη λύση έχει αποδειχθεί το να κάνεις φάρσες στην κοπέλα σου.

Ένας Βρετανός ξεκίνησε να κάνει μια φάρσα στην κοπέλα του κι από τότε έγινε γαϊτανάκι.

Απάντησε εκείνη, ετοίμασε την δεύτερη επίθεση αυτός και ούτω καθ' εξής. Τελευταίο πυρ είναι αυτό που ο σεσημασμένος φαρσέρ σκέφτηκε να γεμίσει την κέτσαπ με σόδα. Η σόδα αφρίζει οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα πάθει όποιος την ανοίξει. Κι επειδή δεν θέλει να περιμένει πότε θα το κάνει η κοπέλα του έχει φροντίσει να της τηγανίσει πατάτες που ξέρει ότι τις γεμίζει με μαγιονέζα και κέτσαπ.

Η κοπέλα φτάνει σπίτι, μπαίνει στην κουζίνα, εκείνος της σερβίρει στο μπολ τις πατάτες, εκείνη ρίχνει πρώτα την μαγιονέζα και ετοιμάζεται να ανοίξει την κέτσαπ. Ο σύντροφος έχει απομακρυνθεί αρκετά, το καπάκι απασφαλίζει και... το ταβάνι αποκτά νέο χρώμα!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!