tromaktiko: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Κανόνισαν "πονηρό" ραντεβού ανταλλαγής ζευγαριών αλλά πάγωσαν όταν αντίκρισε ο ένας τον άλλον!

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Κανόνισαν "πονηρό" ραντεβού ανταλλαγής ζευγαριών αλλά πάγωσαν όταν αντίκρισε ο ένας τον άλλον!



Το... φυσάνε και δεν κρυώνει τα δύο...
«swinger» ζευγάρια της Πάτρας αφού μετά από καιρό επικοινωνίας στο διαδίκτυο αποφάσισαν να συναντηθούν, αλλά τελικά έπαθαν ψυχρολουσία ανακαλύπτοντας πως... ήταν ξαδέλφια! Και το ακόμα χειρότερο; Ότι η ξαδέλφη δεν ήταν με τον... νόμιμο άνδρα της αλλά με τον παράνομο εραστή!

Είναι από τις πιθανότητες που φοβούνται ιδιαιτέρως στις μικρές τοπικές κοινωνίες τα ζευγάρια που αρέσκονται σε... ιδιαίτερες ερωτικές απολαύσεις και δη ομαδικές. Το να ορίσουν δηλαδή τόπο και ώρα συνάντησης με άλλο ζευγάρι και να... πέσουν πάνω σε φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Κόσμος, η ιστορία της γνωριμίας ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα, μιας ειδικής ιστοσελίδας στην οποία μετέχουν άτομα και κυρίως ζευγάρια. Η επικοινωνία ξεκίνησε με τον άνδρα και τη γυναίκα του ενός ζευγαριού που δεν έχουν άμεση συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Ξεκίνησαν να μιλούν ανταλλάσσοντας απόψεις από ερωτικές εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν. Η διαδικτυακή συνομιλία κράτησε για αρκετές ημέρες και κάποια στιγμή συμφώνησαν να συνεννοηθούν με τους συντρόφους τους για να κανονίσουν μια κοινή έξοδο. Μια έξοδο που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!