tromaktiko: 6 Τύποι γυναικών που αρέσουν στους άντρες!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

6 Τύποι γυναικών που αρέσουν στους άντρες!



Δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος γυναικών που αρέσει στους άντρες...
Ο καθένας έχει το δικό του γούστο. Ποιοι είναι όμως οι 6 τύποι γυναικών που ψάχνουν οι άντρες;


Αυτή είναι μια ερώτηση που βασανίζει τις γυναίκες, αλλά δυστυχώς δεν έχει μόνο μια απάντηση. Κάποιοι βρίσκουν πιο ελκυστικές τις ευαίσθητες και γλυκές κοπέλες, άλλοι ψάχνουν για την αντικειμενική ομορφιά και άλλοι πάλι για το ανέμελο look.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που ψάχνουν την αντικαταστάτρια της μαμάς τους ή ακόμη και την γυναίκα που θα είναι όλο μυστήριο. Άρα όπως καταλαβαίνεις ο κάθε άντρας ανάλογα με τον χαρακτήρα του επιλέγει και το στυλ της συντρόφου του.

Πάμε όμως να τα δούμε και λίγο πιο αναλυτικά.

Η Γυναίκα  bomb



Αυτός είναι ο πρώτος τύπος γυναικών που έρχεται απευθείας στο μυαλό μας. Σίγουρα κλέβουν τα βλέμματα όλων όταν μπαίνουν σε έναν χώρο, λόγω του style και της αυτοπεποίθησης τους.

Βέβαια όπως προείπαμε δεν είναι και ο μοναδικός τύπος, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις. Και να θυμάσαι ότι όταν θέλει κάτι πιο σοβαρό κατά 99% δεν θα επιλέξει μια τέτοια γυναίκα.


Η Γυναίκα – παιδί



Θα έχεις ακούσει ότι οι άντρες μένουν για πάντα παιδιά και δεν ωριμάζουν εύκολα, άρα το ίδιο ψάχνουν και σε μία γυναίκα. Όχι όλοι βέβαια, αλλά κυρίως εκείνοι που όσο χρονών και αν είναι παίζουν ακόμη με το playstation τους και δεν σταματάνε τις τρέλες.

Αυτός ίσως είναι και ένας λόγος που οι άντρες μεγαλύτερων ηλικιών έλκονται από τις μικρότερες γυναίκες. Είναι αυτός ο αυθορμητισμός που δεν πρόκειται να τον χάσουν ποτέ, μαζί με το μόνιμο χαμόγελο.

Η “Μαμά”



Πολλοί άντρες έχουν έρωτα με τη μαμά τους και ότι και αν κάνεις ποτέ δεν θα την ξεπεράσεις. Αυτοί λοιπόν είναι που ψάχνουν να βρουν μια που να μπορεί να πλησιάσει στα χαρακτηριστικά, της προσωπικότητας κυρίως, την μητέρα τους.

Ο βασικός λόγος είναι ότι θέλουν την φροντίδα που τους έδινε η μητέρα τους, από μια άλλη γυναίκα.

Η cool φίλη



Υπάρχουν και άντρες όμως που αυτό που θέλουν από μια γυναίκα είναι να είναι πάνω απ’ όλα φίλη τους. Θέλουν δηλαδή να έχουν κοινά γούστα, να τρέχουν μαζί τους για να δούνε ποδόσφαιρο και να παίζουνε video games.

Στο κρεβάτι όμως θέλουν να είναι ανοιχτή και με φαντασία, να μην κολλάει πουθενά.
Η μυστηριώδης γυναίκα



Από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι άντρες που λατρεύουν το μυστήριο σε μια γυναίκα και θέλουν να είναι απρόβλεπτη. Τα προβλήματα όμως ξεκινάνε όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα της σχέσης χάνεται αυτό το μυστήριο και αρχίζουν να βαριούνται.
Η ανεξάρτητη γυναίκα



Ναι και όμως υπάρχουν άντρες που θέλουν η γυναίκα τους να είναι ανεξάρτητη και να προσπερνάει μόνη της όλα τα εμπόδια. Αυτή η σιγουριά ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμη και το να αλλάξεις τις λάμπες του σπιτιού τους εξιτάρει.

Προσοχή όμως, μην το παρακάνεις. Ακόμη και αν δεν χρειάζεσαι την βοήθεια του, θα πρέπει που και που να του δείχνεις ότι τον χρειάζεσαι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!