tromaktiko: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: Τι δείχνει το επίσημο πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: Τι δείχνει το επίσημο πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη;



Στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων βρίσκεται πλέον το επίσημο πόρισμα...
των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα, το οποίο θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται για την  υπόθεση, αναφέρεται πως βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος στην μπλούζα, το παντελόνι, και το κομποσκοίνι που είχε στο αριστερό του χέρι ο 20χρονος φοιτητής, το οποίο ταυτοποιήθηκε με το δικό του DNA.

Επίσης, στα νύχια του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε μόνο δικό του DNA κάτι που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη με άλλο άτομο. Από τα κλειδιά και το μαχαίρι δεν κατέστη δυνατή η εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού για ταυτοποίηση, καθώς είχε περάσει πολύ καιρός από το θάνατο του νεαρού και είχαν μεσολαβήσει βροχές και έντονη κακοκαιρία.

Τέλος, στο χώμα που αφαιρέθηκε από το σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν εντοπίστηκε το DNA του.

Από μία ενδεχόμενη λίμνη αίματος που θα είχε δημιουργηθεί και θα αποδείκνυε ότι το πτώμα δεν μεταφέρθηκε στο σημείο, αλλά κατέληξε εκεί, ωστόσο κατά την αυτοψία κιόλας ο ιατροδικαστής ήταν επιφυλακτικός κατά πόσο θα προέκυπτε αποτέλεσμα από τα συγκεκριμένα δείγματα εξαιτίας της λάσπης, που υποδήλωνε ότι το αίμα ξεπλύθηκε αρκετά λόγω των νερών και τυχόν υπολείμματα καταστράφηκαν από τις κλιματολογικές συνθήκες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!