tromaktiko: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση Γιακουμάκη: Ασφαλίτες σφίγγουν τον κλοιό στους δράστες

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση Γιακουμάκη: Ασφαλίτες σφίγγουν τον κλοιό στους δράστες



Υπάρχουν πολλά ακόμη κρυμμένα μυστικά στη Λίμνη Ιωαννίνων...
Υπάρχουν κάποιοι που έχουν χάσει τον ύπνο τους. Και υπάρχει θέληση από την Αστυνομία να εντοπίσει τους ηθικούς αυτουργούς, ίσως και τους δράστες και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή στον Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων προσέφυγε η οικογένεια Γιακουμάκη, καθώς η αστυνομία αρνείται να δώσει το πόρισμα για τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη, με την αιτιολογία ότι … θα διέρρεαν προσωπικά δεδομένα άλλων. Άλλων που οι ίδιοι οι αστυνομικοί παρακολουθούν με πολιτικά εδώ και ένα μήνα.

Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο έχουν επιστρατευτεί στα Γιάννενα κλιμάκια από άλλες περιοχές, σκάνε σε καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης και προσπαθούν να αλιεύσουν έστω την παραμικρή πληροφορία που θα κάνει το έργο της Δικαιοσύνης ακόμη πιο εύκολο.

Είναι ωστόσο τραγικό μετά από 35 μέρες από την εύρεση του πτώματος του 20χρονου, η οικογένεια του να μην έχει δικαίωμα να μάθει τί συνέβη στο παιδί της. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες μέρες και όλοι έχουμε την ελπίδα να δοθούν απαντήσεις στα πολλά και στενάχωρα ερωτηματικά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!