tromaktiko: Απίστευτη δήλωση Κωνσταντοπούλου για την εισβολή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Απίστευτη δήλωση Κωνσταντοπούλου για την εισβολή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο



Μια απίστευτη δήλωση έκανε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου όταν...
ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για την πρωτοφανή εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στον προαύλιο χώρο της Βουλής που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους βουλευτές και στην κοινή γνώμη.

«Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;», είπε χαμογελαστή η κα Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα από κάποιους δημοσιογράφους να κάνουν ρεπορτάζ στα όρθια».

«Αυτό το οποίο συνέβη σήμερα είναι κάτι το απολύτως προκλητικό. Καλώ λοιπόν την κυβέρνηση να εκτελέσει το συνταγματικό της καθήκον και να προασπίσει την έννομη τάξη. Το πιο απίστευτο δεν είναι αυτό που συνέβη, αλλά ότι δεν υπήρξε ούτε μια σύλληψη. Νομίζω ότι επιστρέφουμε στο καθεστώς ανομίας το οποίο με μεγάλη προσπάθεια σταματήσαμε τον Ιούνιο του 2012», δήλωσε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ενώ στο ίδιο ύφος ήταν και η αντίδραση του Β. Κικίλια.

«Πριν από μια εβδομάδα είχα δηλώσει ότι φοβάμαι πως το επόμενο βήμα θα είναι οι αντεξουσιαστές να μπουν στην Κατεχάκη. Έκανα λάθος, μπήκαν στη Βουλή. Μιλάμε για ξέφραγο αμπέλι. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο» , είπε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δριβελέγκας ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση.

«Πήγαινα να βγω έξω από τη Βουλή και ξαφνικά βλέπω 30 – 40 άτομα, ίσως και περισσότερα, να τρέχουν και να περνάνε κάτω από την μπάρα, να πετούν τα φέιγ βολάν και κρατούσαν ένα πανό που το σήκωσαν εδώ στην είσοδο. Είμαι από το 1993 βουλευτής και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Νομίζω ότι ο κ. Πανούσης αυτή τη στιγμή πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του, διότι καταλύουν τη Δημοκρατία», είπε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!