tromaktiko: Changi: Ένας παράδεισος στη Σιγκαπούρη που θυμίζει... αεροδρόμιο! [photos]

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Changi: Ένας παράδεισος στη Σιγκαπούρη που θυμίζει... αεροδρόμιο! [photos]



Το αεροδρόμιο Σιγκαπούρης είναι ένας επίγειος παράδεισος που μας θυμίζει αεροδρόμιο! Το Changi πρακτικά αποτελεί το «σπίτι» της Singapore Airlines, καθώς... η ξακουστή αεροπορική εταιρεία καταλαμβάνει 2 από τα 3 τέρμιναλ που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε λειτουργία.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Changi βραβεύεται κάθε χρόνο από τον Skytrax σαν το κορυφαίο αεροδρόμιο στον κόσμο, είναι φυσικό επακόλουθο για ένα αεροδρόμιο-πόλο έλξης επισκεπτών, που αποτελεί ιδανικό προορισμό από... μόνο του.


Καθώς η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου αυξάνεται θεαματικά χρόνο με το χρόνο, 2 νέα τέρμιναλ βρίσκονται υπό κατασκευή με σκοπό να εξυπηρετήσουν πολλαπλάσιους επιβάτες από τους περίπου 55 εκατομμύρια που κάθε χρόνο επισκέπτονται το Changi.


Στο Changi ο επισκέπτης βρίσκει τόσες πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, που ένα 12ωρο layover ίσως είναι... ανεπαρκές! Υπάρχουν δραστηριότητες για όλα τα γούστα και -το βασικότερο- για όλη την οικογένεια.


Κακτόκηπος στην transit περιοχή του Τέρμιναλ 1

Το αεροδρόμιο Σιγκαπούρης διαθέτει συνολικά 350 καταστήματα πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών, επιπλέον 120 καταστήματα εστίασης συνυπάρχουν αρμονικά στα συνολικά 70.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών κέντρων του αεροδρομίου (τα 50.000 από αυτά βρίσκονται στις transit περιοχές των 3 τέρμιναλ).


Εμπορικό κέντρο στην transit περιοχή του Τέρμιναλ 1

Το Changi είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον κόσμο που φιλοξενεί κήπους με σπάνια είδη πεταλούδας, ενώ διαθέτει μια hi-tech όαση ηρεμίας και χαλάρωσης με σπάνια είδη φυτών και τροπικά ψάρια.





Skytrain: Γρήγορη εσωτερική συγκοινωνία μεταξύ των 3 Τέρμιναλ του αεροδρομίου

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!