tromaktiko: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - Αυτός είναι ο φοιτητής που έψαξε πρώτος τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - Αυτός είναι ο φοιτητής που έψαξε πρώτος τον Βαγγέλη Γιακουμάκη



Για πρώτη φορά βγαίνουν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες ενός από τους φίλους του Βαγγέλη Γιακουμάκη που...
βρέθηκαν στο στόχαστρο χρηστών του διαδικτύου που μαζί με άλλα παιδιά, τους κατηγόρησαν ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.


Ο Παναγιώτης Καραγκούνης από τα Καλάβρυτα, είναι πρωτοετής φοιτητής της εν λόγω σχολής. Μιλά στην εκπομπή Μία για το Γολγοθά που ανεβαίνει.

τατα.jpg
«Την τελευταία μέρα τον είδα καθώς ήρθε και με ρώτησε για το πώς πήγα με τους βαθμούς. Εκείνος είχε χαμηλούς, γιατί όπως μου είπε εκείνος πέρυσι πήρε 16 και φέτος 12. Δεν κατάλαβα αν ήταν στεναχωρημένος. Αυτό έγινε γύρω στη μία το μεσημέρι.» σημείωσε και πρόσθεσε στη συνέχεια

«Τον έψαξα αμέσως μόλις εξαφανίστηκε γιατί είχαμε κανονίσει και με τα άλλα παιδιά για καφέ και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κοιμηθήκαμε όπως κάνουμε τα μεσημέρια, ξυπνήσαμε κατά τις 6. Συναντήθηκα εγώ με τα άλλα παιδιά, τον περιμέναμε και δεν ήρθε. Τον πήραμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε και κατεβήκαμε στο δωμάτιό του. Εκεί είδαμε πως είχε αφήσει τα πράγματά του. Σκεφτήκαμε πως είχε πάει βόλτα, γιατί κάθε μεσημέρι πήγαινε μια βόλτα γύρω γύρω από τη σχολή. Αλλά πάντα πήγαινε με τα πράγματά του πάνω του. Έτσι περιμέναμε, νύχτωσε και είπαμε πως κάτι δεν πάει καλά. Συνήθως έβγαινε με δύο άλλα παιδιά που έκανε πιο πολύ παρέα αλλά ούτε αυτούς τους είχε ειδοποιήσει. Όλα τα παιδιά χωριστήκαμε σε ομάδες και αρχίσαμε να ψάχνουμε το ίδιο βράδυ.»

Διαβάστε επίσης:
ΠΡΙΝΛ ΛΙΓΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση Γιακουμάκη...

Ο πρωτοετής φοιτητής αναφέρεται και στο bullying που υφίσταται. «Με έχουν βάλει σε μία φωτογραφία πως εγώ είμαι ένας από αυτούς που έκαναν κακό στον Βαγγέλη. Εγώ όμως δεν έχω καμία σχέση. Φίλοι ήμασταν. Δύο μήνες ήταν που είχαμε γνωριστεί. Είχαμε πάει για σινεμά και για ποτό, είχαμε βγάλει 2-3 φωτογραφίες και τις βρήκαν τώρα αυτές λέγοντας πως αυτοί τον σκότωσαν αυτοί είναι οι φονιάδες.

Τώρα φοβούμαστε να βγούμε στην κοινωνία. Θέλω να πάω στο χωριό μου και το σκέφτομαι να πάω γιατί θα με δείχνουν και θα λένε αυτός τον σκότωσε. Τώρα κάνουν σε εμάς bullying. Είχα δει και στο Facebook ότι με απειλούν με μηνύματα. Δεν πάει άλλο αυτό.»

Τέλος σε σχέση με την παρέα των Κρητικών αλλά και όσα έχουν ακουστεί για τα βίντεο που τον τραβούσαν ενώ του έκαναν βασανιστήρια, αναφέρει  «Τα ξέρω τα παιδιά που είναι γνωστά ως η «παρέα των Κρητικών». Αυτοί έχουν την φήμη των σκληρών. Βέβαια και αυτοί πρωτοετείς είναι. Ο Βαγγέλης όπως είχε καλή σχέση με εμάς, είχε και με αυτούς. Με όλους έκανε παρέα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για τα βίντεο που λένε ότι τον τραβούσαν ενώ του έκαναν βασανιστήρια. Αλλά αν υπάρχουν φωτογραφίες γιατί δεν τις βγάζουν στο ίντερνετ όπως έβγαλαν εμάς, ώστε να σταματήσουν να μας κατηγορούν;»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!