tromaktiko: Το ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ του πρώην Πρωθυπουργού: "Χατζηνικολάου και tromaktiko μας στέρησαν την εξουσία!"

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Το ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ του πρώην Πρωθυπουργού: "Χατζηνικολάου και tromaktiko μας στέρησαν την εξουσία!"



Είναι να γελάει κανείς με τα όσα μαθαίνουμε οτι συζητήθηκαν στα πηγαδάκια των βουλευτών της ΝΔ κατά την σημερινή σύγκλιση της Κ.Ο. και τα οποία προέρχονται κατευθείαν απο την κεφαλή του κόμματος, τον πρώην Πρωθυπουργό! 
Για την συντριβή της Νέας Δημοκρατίας την ευθύνη την ρίχνουν...


σε κάποιους λίγους δημοσιογράφους όπως Ν. Χατζηνικολάου & Α. Λιάτσος αλλά και στο blog TROMAKTIKO!  Αυτοκριτική καθόλου!!! Λέξεις όπως ανεργία, φόροι, περικοπές, ΕΝΦΙΑ, αυτοκτονίες, μειώσεις, εργασιακά, διαφθορά και ενα σωρό άλλα ήταν άγνωστες στο λεξιλογιό τους.

Γιατί όμως μας κατηγορούν εκεί στη ΝΔ;

1. Πρώτα απο όλα για τις ανεξάρτητες ΕΡΕΥΝΕΣ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (με τα αιχμηρά μας σχόλια) που κάναμε εδώ και πολλούς μήνες και που σε αντίθεση με τις Πρετεντέριες έρευνες βλέπαμε οτι η διαφορά μεταξύ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη και μη αναστρέψιμη. Αποκορύφωμα όλων η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που δώσαμε και που το είδαν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κάνοντας την Συγγρού έξαλλη!  Το οτι πέσαμε ΜΕΣΑ για άλλη μια φορά έμεινε ασχολίαστο απο την μεριά τους.

2. Το μεγάλο ΑΜΟΚ το πάθανε την ημέρα των εκλογών αφού βλέπανε την συντριβή που έρχεται και μεσα στον πανικό τους βγάλανε ανακοίνωση εναντίον και του TROMAKTIKO για την διαρροή των EXIT POLLS που δώσαμε. Η πρώτη διαρροή ΕΔΩ και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ΕΔΩ. Το οτι πέσαμε μέσα και στα exit polls σε σχέση με τα ποσοστά που δώσανε τα κανάλια το ίδιο βράδυ δεν το σχολιάσανε, όπως και οτι στις προηγούμενες εκλογές είχαν πάθει μούγκα όταν σε αντίστοιχες διαρροές βγάζαμε πρώτη την ΝΔ.

3. Κυρίως μας κατηγορούν για την κριτική που τους κάναμε απο την ημέρα της μεγάλης κωλοτούμπας του Αντώνη Σαμαρά και που απο τα 18 ΖΑΠΠΕΙΑ μετατράπηκε σε μόλις μια νύχτα ο απόλυτος YES MAN της Μέρκελ, με την καθολική υποστήριξη του συνόλου των διεφθαρμένων ΜΜΕ.

Ας μην ξεχνάνε όμως εκεί στη ΝΔ οτι ακόμη σκληρότερη κριτική είχαμε κάνει και στον ΓΑΠ όπου απο το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μας πήγε στα Μνημόνια. Τότε παρακινήσαμε τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα, να "αγανακτήσουν" και να τον στείλουν σπίτι του όπως και έγινε.

Και να είστε σίγουροι ότι την ίδια κριτική θα κάνουμε και στον Αλέξη εαν δεν παλέψει, εαν δεν πετύχει αυτά τα οποία υποσχέθηκε στον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό. Θα έχουν την στηριξή μας όσο βλέπουμε οτι μια Ελληνική Κυβέρνηση στέκεται με το κεφάλι ψηλά απέναντι σε τοκογλύφους αλλά το ίδιο σκληροί θα είμαστε εαν δούμε οτι υποκύπτουν σε συμφέροντα και ολιγάρχες.

4. Τέλος μας κατηγορούν γιατί μας υποτίμησαν. Υποτίμησαν ενα ανεξάρτητο blog και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν. Δεν μπορούν να χωνέψουν οτι κάποιοι εκτός συστήματος μπόρεσαν να τους κάνουν τόση μεγάλη "ζημιά", τόση ζημιά στο σύστημα τους. Και όλα αυτά με την δύναμη του απλού κόσμου, μια δύναμη που ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια αναγνώστες και συντάκτες ταυτόχρονα!


Καλή χώνεψη και Au revoir...


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!