tromaktiko: ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ γιατί το tromaktiko ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ για άλλη μια φορά όλες τις εταιρίες ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ...

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ γιατί το tromaktiko ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ για άλλη μια φορά όλες τις εταιρίες ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ...



- Για 5η συνεχή χρονιά το tromaktiko πέφτει ακριβώς μέσα στις δημοσκοπήσεις του σε εκλογές
- Ξεφτιλίζει το σύστημα γιατί απλά ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να βγάζει ότι... θέλουν
- Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων "παίζουν" μπάλα στα exit polls τα τελευταία δυο χρόνια ΜΟΝΟ με τις δικές μας προβλέψεις
- "Την είπαμε" σε Καμμένο/Παναγιώταρο μέσω twitter για το κράξιμο στις δημοσκοπήσεις
- Το μυστικό είστε εσείς. Έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών (άνω των 25 χιλ.) άρα το στατιστικό "λάθος" με τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε είναι από ελάχιστο έως καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ...


Για άλλη μια φορά η ΔΥΝΑΜΗ σας απέδειξε ότι βγάζει ορθά νούμερα και όχι πληρωμένες παπαριές των "πληρωμένων" δημοσκόπων, με αποτέλεσμα να εξοργίσουμε τους πάντες, ακόμα και τον ίδιο τον Σαμαρά χθες το μεσημέρι, ο οποίος με ανακοίνωσή του ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να κινηθούν οι αρμόδιες αρχές για τις προβλέψεις, επειδή δήθεν επηρεάζουμε το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Με δείγμα από 25.000 Έλληνες πολίτες, κομματοποιημένους και μη και με τον τρόπο που βγάζουμε το ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟ δείγμα, είμαστε περήφανοι μόνο και μόνο επειδή μας εμπιστεύονται την ψήφο τους τόσες χιλιάδες συνειδητοποιημένων Ελλήνων πολιτών.

Έχουμε κάθε δικαίωμα πλέον μετά από 5 χρόνια συνεχών επιτυχιών στις δημοσκοπήσεις μας να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να βγάλουμε γλώσσα σε όσους μας κατηγορούν ότι ανήκουμε είτε στην αριστερά είτε στην δεξιά είτε στο κέντρο. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ κομματικά. Ανήκουμε στα 2.200.000 Έλληνες (και όχι μόνο) πολίτες που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το tromaktiko μετά από τόσες πιέσεις, σφαλιάρες, απειλές (σοβαρές και μη) και χωρίς διαφήμιση, "πληρωμένα" views, ρομποτάκια, είναι ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 blog ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ και απο ΚΑΝΕΝΑΝ για να βγάλουμε δημοσκοπήσεις ή άρθρα, πέρα των όσων φαίνονται ότι είναι καθαρά διαφημιστικά. Όταν ασκούμε ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ σε κάτι που ενοχλεί το σύνολο του λαού μας, δεν σημαίνει ότι τα έχουμε "πάρει". Πρέπει να τελειώσουν κάποια στιγμή τα σενάρια συνομοσιολογίας και τα φαντάσματα που βλέπει ο κάθε πικραμένος και να βλέπουμε την αντικειμενική πλευρά των γεγονότων.

'Εχουμε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε έντονα στα tweet Καμμένου και Παναγιώταρου, που χθες βράδυ ανήρτησαν ότι είναι ξεφτίλες όλοι οι δημοσκόποι, μη διαχωρίζοντας τις δικές μας δημοσκοπήσεις που έπεσαν 100% μέσα στο εκλογικό αποτέλεσμα. Φυσικά και για πρώτη φορά, τους στείλαμε μηνύματα, αλλά μας έγραψαν στα παπάκια τους. Τα δεκάδες email με δελτία τύπου που μας στέλνουν καθημερινά για τα κόμματά τους ξέρουν να τα "επικοινωνούν".

Το μυστικό για την επιτυχία μας δεν είναι επειδή είμαστε καλοί στα ΜΑΓΙΚΑ. Ούτε ΜΑΓΟΙ είμαστε, ούτε ΠΡΟΦΗΤΕΣ. Το ΜΥΣΤΙΚΟ είστε ΕΣΕΙΣ που μας εμπιστεύεστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΜΑΖΙΚΑ για την ενημέρωσή σας, για να διαβάσετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ, για να ξέρετε τι σας γίνεται.

Σας ευχαριστούμε όλους, έναν έναν ξεχωριστά, για την ανταμοιβή που μας δίνετε μέσα από την αντικειμενικότητά σας και την πρόθεσή σας να υπάρχουμε και να κοντράρουμε τα συστημικά ΜΜΕ, και να βρισκόμαστε στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

ΔΕΝ θα σας πούμε ποτέ να μην διαβάζετε τους άλλους, αλλά μόνο εμάς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ τους άλλους και μπείτε να διαβάσετε και εμας κατόπιν. ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...

Η συντακτική ομάδα του 'tromaktiko"
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!