tromaktiko: Βγάλτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμα και την Βαρδινογιάννη...

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Βγάλτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμα και την Βαρδινογιάννη...



Γράφει ο Α.
Ένα σύμπαν ασχολείται για άλλη μια φορά με την κουκίδα στον χάρτη που δίπλα γράφει "Ελλάδα". Και 10 εκατ. Έλληνες έχουν "παγώσει" κάθε δραστηριότητα εν μέσω -για πολλοστή φορά- πολιτικής κρίσης.
Τις τελευταίες ημέρες ακούω απίστευτα πράγματα. Τόσα, που δεν έχω ακούσει στα 18 χρόνια δημοσιογραφικής εργασίας συνολικά. Σήμερα παίρνω το ρίσκο να τα εξιστορήσω. Ένεκεν η ώρα να ακούσετε κάποιες αλήθειες...
Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή κλειδώνουμε τις τράπεζες

Μεγαλοτραπεζίτης ενημέρωσε ευθέως πως ή βγάζετε κύριοι Πρόεδρο ή "την επομένη των εκλογών κλείνω όλες τις τράπεζές μου και να πάτε να γαμ.....τε."
Και αν αυτό σας μοιάζει σαν μακρινό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σας τονίζω πως ο "τύπος" θα το κάνει. Γιατί μπορεί. Δεν έχει ανάγκη κανέναν. Δεν ρισκάρει τα κεφάλαιά του. Δεν ρισκάρει τίποτα. Καβαλάει το τζετ του και από τον μακρινό Ινδικό Ωκεανό θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Πολιτική αναταραχή με αντίκτυπο την ελληνική αγορά

Όλοι πλέον λένε πως ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης ήταν ίσως οι πιο δύσκολοι μήνες για την ελληνική αγορά σε επίπεδο πωλήσεων. Η πτώση του τζίρου χτύπησε "κόκκινα" και αγανακτισμένοι πλέον οι επαγγελματίες χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Περίμεναν τον Δεκέμβρη μήπως "ρεφάρουν" αλλά με τον πολιτικό αχταρμά που επικρατεί, βούτηξαν ακόμα περισσότερο στα σκατά (που περιέργως δεν έχει δει ο Τσίπρας).

ΣΥΡΙΖΑ ναι ως κόμμα τον Φεβρουάριο σε περίπτωση εκλογών, αλλά για πολύ λίγο

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να "κανιβαλήσει". Με συνέπεια να βγούμε σε εκλογές ξανά το επόμενο φθινόπωρο. Τι θα κάνει ο Τσίπρας; Κούρεμα στις καταθέσεις. Και μάλιστα μεγάλο κούρεμα. Θα βγει και θα πει με απλά λαϊκά ελληνικά: "Δεν τα υπολογίσαμε σωστά. Κούρεμα σε όλες τις καταθέσεις αύριο το πρωί". Και τότε θα κάτσουμε όλοι στο...παλούκι. Και θα είναι μεγάλο...Μιλάμε για πολιτικό φιάσκο το οποίο συζητιέται ακόμα και από μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Βγάλτε την Βαρδινογιάννη για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ναι ρε. Αφού την γουστάρετε όλοι. Την γουστάρουμε και εμείς. Βγάλτε την να ισιώσουμε. Να ηρεμήσει η αγορά και βλέπουμε για εκλογές στο τέλος της 4ετίας.

Θα συνεχίσω...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!