tromaktiko: O "αρχιδολοφόνος" των Media Π. Κωστόπουλος μιλάει για "δολοφόνους" blogger - Κουράγιο Πετράν, θα σου φέρνω τσιγάρα στη... στενή!

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

O "αρχιδολοφόνος" των Media Π. Κωστόπουλος μιλάει για "δολοφόνους" blogger - Κουράγιο Πετράν, θα σου φέρνω τσιγάρα στη... στενή!



Γράφει ο Α.
Ο τύπος που δεν ήξερε τι πάει να πει "δοκίμιο" τόλμησε στο νέο του sitάκι να αποκαλέσει εμάς "δολοφόνους" blogger. Να θυμίσουμε λοιπόν ποιος είναι αυτός ο τύπος, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...
Θέλει ο Βολιώτης τα 5 λεπτά δημοσιότητας και θα του τα δώσουμε

Ξεκίνησε ως "μπροστάρης" γνωστού πολιτικού. Τότε το φιλαράκι του ήταν στα ντουζένια του, είχε άπειρο χρήμα να ξεπλύνει και βρήκε τον μικρό Πέτρο για να τον βάλει μπροστά. Τον ευνόησε τόσο, που από το πουθενά ο Πετράν έγινε μάγκας και ζεν πρεμιέ.

Ο μικρός Πέτρος μεγάλωσε και άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Έκανε τη "λεζάντα" του στα κοσμικά πάρτι, ενίοτε πρωταγωνιστούσε και σε αυτά με διάφορους τρόπους που δεν είναι επί του παρόντος.

Ο μικρός Πέτρος είδε χαρά στα σκέλια του και λάδωσε το αντεράκι του. Τότε, κάνει το μεγάλο "πικ" και αρχίζει με αέρα κοπανιστό να κάνει μια "χάρτινη" εκδοτική εταιρεία, με ξένα κάκαλα πάντα.

Ωστόσο ο Πετράν πια, είχε εκδόσεις με μεγάλες κυκλοφορίες, συμφωνίες με ξένους μεγάλους οίκους και έριχνε τα καντήλια στους υπαλλήλους του χωρίς οίκτο.

Έγινε τόσο απρόσιτος, που ακόμα και φίλοι του για να τον δουν στο κτίριο της Μαρ. Αντύπα στο Νέο Ηράκλειο, έπρεπε να περάσουν τούλαχιστον 5-6 πόρτες και γραμματείς.

Μαγκιά, κλανιά και ο κ.....ς φινιστρίνι 
Πριν την Μ. Αντύπα, το μαγαζάκι το είχε στήσει κάπου στην Φραγκοκλησιάς στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Είχε μαζέψει καμιά δεκαριά "αδερφές" για διευθυντές και υπεύθυνους και τους γαλουχούσε με τον γνωστό "πολλά βαρύ" τρόπο του.

Ξέρετε πόσοι υπάλληλοί του έχουν ρίξει κλάμα στο μαγαζάκι του Κωστόπουλου; Άπειροι...
Τους μείωνε, τους έβριζε, του έριχνε καντήλια, τους ξεφτίλιζε. Έτσι λειτουργούσε και έτσι λειτουργεί ακόμα.

Τολμάει ο "τιράντας" να μιλήσει για δολοφόνους blogger
Ξεχνάει λοιπόν ο Πετράν πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστάει σε ακάλυπτες επιταγές, υπαλλήλους και ιδιοκτήτες ακινήτων. Ξεχνάει τις κομπίνες που έκανε με το σκάφος του. Και αν προλάβαινε και δεν του έπαιρναν τα ακίνητα οι τράπεζες, κάποια λαμογιά θα έκανε για να βάλει χρήμα στην τσέπη του.

Βγήκε λοιπόν σήμερα το πρωί ο "ανύπαρκτος" να μιλήσει για "δολοφόνους" blogger. Ποιος; Ο Κωστόπουλος. Το απόλυτο "τίποτα".

Απορώ, ποιοι δουλεύουν ακόμα μαζί του, ποιοι δημοσιογράφοι εμπιστεύονται ακόμα αυτόν τον τύπο και δουλεύουν για λογαριασμό του.

Τελικά διαπιστώνω, ότι αυτός ο τύπος, που δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο, δεν αξίζει πραγματικά να γίνεται αναφορά σε κανένα blog, σε κανένα Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, γιατί απλά του δίνουμε αξία. Ελπίζω μετά από το κατάπτυστο σχόλιο που έκανε το πρωί στο "ανύπαρκτο" sitακι του ο "τίποτας", οι συνάδελφοί μου σε τούτο εδώ το blog να κατεβάσουν ότι έχει γραφτεί για αυτόν τον τυπάκο. Δεν αξίζει να υπάρχει πουθενά. Πόσο μάλλον στο tromaktiko...

Ιδού το σχόλιο του "τίποτα"....που ζητάει και τα ρέστα. Που το παίζει και θύμα. Ρε ούσττττ....να ξεβρομίσουμε.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!