tromaktiko: Να ανοίξει η γη να σε καταπιεί: Έστειλε κατά λάθος άσεμνη selfie στον πατέρα της - Δείτε τι της απάντησε εκείνος! [photos]

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Να ανοίξει η γη να σε καταπιεί: Έστειλε κατά λάθος άσεμνη selfie στον πατέρα της - Δείτε τι της απάντησε εκείνος! [photos]



Νεαρή έστειλε κατά λάθος γυμνή φωτογραφία στον πατέρα της. Πανικός στο Twitter όπου ζήταγε βοήθεια για το πως μπορεί να ακυρώσει την αποστολή...
Είναι από εκείνες τις στιγμές που θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Όταν για παράδειγμα στέλνεις ένα μήνυμα σε λάθος παραλήπτη και δεν ξέρεις πως να το σώσεις.

Κάτι ακόμα χειρότερο και ντροπιαστικό έκανε η Nyjah, γνωστή πια για τη γκάφα της, χρήστης του Twitter @dearfashionn.

Η νεαρή έστειλα κατά λάθος στον πατέρα της μια γυμνή selfie που προοριζόταν για το αγόρι της. Η Nyjah πανικόβλητη, ανέτρεξε για βοήθεια στο Twitter, ρωτώντας αν μπορεί να κάνει κάτι για να ακυρώσει την αποστολή.



Ωστόσο, ο πατέρας της έλαβε τη φωτογραφία και έξαλλος της απάντησε, ζητώντας της να σηκώσει το τηλέφωνο άμεσα, διερωτώμενος αν αυτά κάνει στο σχολείο!



Το όλο περιστατικό έλαβε έκταση στο Twitter όπου χρήστες της σχολίαζαν και προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν ενώ η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφία στο Instagram με την άφιξη του πατέρα της στο σπίτι, γράφοντας "γνωρίστε τον πατέρα μου".



Το τι έγινε ακριβώς αφότου ο πατέρας της έφτασε σπίτι δεν ξέρουμε αλλά εκείνη συνέχισε να τουιτάρει, λέγοντας πως ο πατέρας της είναι έξαλλος. Το όλο συμβάν που έγινε viral αύξησε τους followers της κοπέλας στο Twitter και στο instagram, προκαλώντας πανικό σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!