tromaktiko: Αποκάλυψη: Έτσι έγινε ο εφιάλτης στην Οδησσό! Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν αμάχους. Φωτογραφίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα! ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ [photos + video]

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αποκάλυψη: Έτσι έγινε ο εφιάλτης στην Οδησσό! Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν αμάχους. Φωτογραφίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα! ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ [photos + video]



Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε τα οπτικά ντοκουμέντα με δική σας ευθύνη. Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές και ακατάλληλες για ανηλίκους. Γυναίκες βιάστηκαν και κάηκαν ζωντανές από τους ναζί. Μια έγκυος γυναίκα στραγγαλίστηκε από τους εισβολείς. Οι εικόνες σοκάρουν… 

Οι Ουκρανοί ναζί είχαν μπει πάνοπλοι στο κτίριο, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους άνδρες με σφαίρες στο κεφάλι. Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανές τις γυναίκες. Όλα αυτά με φωτογραφίες – ντοκουμέντα μέσα από το σφαγείο που έγινε το έγκλημα και αναλυτική περιγραφή.
Η αυτοψία που έγινε λοιπόν στην οποία μετείχαν και Ρώσοι επιτελείς που κατέφθασαν για αυτό τον σκοπό συμπέρανε τα εξής:
Τα θύματα ήταν πολύ περισσότερα από 42, όπως υποστηρίζει η επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου. Οι παρακρατικές ομάδες φασιστών εισέβαλλαν στο κτίριο και αιχμαλώτισαν δεκάδες πολίτες όπου και τους δολοφόνησαν όλους με θηριωδία χωρίς να αφήσουν μάρτυρες.
Η φωτιά μπήκε μετά σε μέρη του κτιρίου ή απ” ευθείας στα πρόσωπα των θυμάτων ώστε να χαθούν τα ίχνη των δολοφονιών και να χρεωθούν τα πάντα στην πυρκαγιά.


Η πρώτη πράξη ήταν να καούν οι σκηνές των διαδηλωτών που βρισκόντουσαν εκτός κτιρίου. Έτσι δόθηκε η εντύπωση πως η φωτιά ήταν μεγάλη και ξεκίνησε απ” έξω.


Η δεύτερη κίνηση ήταν να επιτεθούν στους διαδηλωτές που φυλούσαν την κεντρική πύλη. Οι διαδηλωτές κάηκαν ολοσχερώς πρώτα στην κεντρική είσοδο…


…έπειτα στις υπόλοιπες δύο. Όπως βλέπετε, οι Ουκρανοί φασίστες δρουν ανενόχλητοι.



Οι άτυχοι διαδηλωτές οδηγούντο σε δωμάτια που μετατράπηκαν σε κρεματόρια. Βλέπετε στην φωτογραφία να καίγεται μόνο ένα δωμάτιο με τεράστιες φλόγες ενώ δίπλα δεν υπάρχει ούτε εστία φωτιάς.


Πάμε τώρα στους δολοφόνους. Στην ταράτσα του κτιρίου υπήρχαν μαυροφορεμένοι άνδρες. Κάποιος θα υπέθετε πως είναι διαδηλωτές που βγήκαν στην ταράτσα για να γλιτώσουν. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική:


Πρόκειται βεβαίως για τους ναζιστές που πολιόρκησαν το κτίριο, κατάφεραν να εισβάλλουν, έσφαξαν ανενόχλητοι πολλές φορές παριστάνοντας τους φεντεραλιστές. Στην φωτογραφία φαίνονται υποτιθέμενοι «ρωσόφιλοι» να δρουν μαζί με τους ναζί. Για να γίνει το σενάριο της προβοκάτσιας.


Αυτά είναι τα θύματα που βρέθηκαν πίσω από τις εισόδους όπου εκδηλώθηκε η φωτιά κατά την εισβολή. Όπως βλέπετε, έχουν καεί ολοσχερώς.


Και εδώ αρχίζει η σκηνοθεσία του τρόμου. Πτώματα καμένα και στοιβαγμένα, αλλά σε ορόφους όπου δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Προφανώς κάποιοι μετέφεραν εκεί τις σορούς των άτυχων διαδηλωτών.


Δείτε την φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία: Άνθρωποι καμένοι ολοσχερώς αλλά…
-Δίπλα από τα καμένα πτώματα, παραμένουν άθικτα αντικείμενα όπως η ξύλινη κουπαστή της σκάλας…
- Τα τραπέζια και τα άλλα ξύλινα αντικείμενα στα οδοφράγματα είναι άθικτα.
- Πως είχαν στηθεί τα οδοφράγματα; Μα από τους φασίστες για να εμποδίσουν την έξοδο διαφυγής στους πάνω ορόφους που είχαν ήδη καταλάβει.


Η άτυχη γυναίκα έχει συρθεί στο σημείο που βρέθηκε, από το πραγματικό σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.


Ο εικονιζόμενος άνδρας έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Οι φασίστες ήταν πάνοπλοι και εκτελούσαν αδιακρίτως.


Οι δολοφονημένοι πολίτες έχουν καεί από τους ώμους και πάνω για να κρυφτούν τα σημάδια από την κακοποίηση ή τις σφαίρες. Πως είναι δυνατόν κάποιος να καίγεται στο πρόσωπο αλλά το υπόλοιπο σώμα, ακόμα και τα ρούχα να παραμένουν άθικτα; Όταν ειδικά το πρόσωπο είναι το τελευταίο που καίγεται σε συνθήκες πυρκαγιάς;
Άλλο σημαντικό εύρημα είναι η σκόνη από τους πυροσβεστήρες δίπλα από τις σορούς. Τους χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι φασίστες αφού έκαιγαν τους πολίτες για να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά.


Πτώματα που δεν φέρουν σημάδια από εγκαύματα. Είναι οι άτυχοι που δολοφονήθηκαν αλλά δεν πρόλαβαν οι φονιάδες να τους κάψουν. Ένας άνδρας και μία γυναίκα.


Πτώμα με καμένο το κεφάλι αλλά δίπλα ούτε ίχνος φωτιάς. Αντίθετα, αίμα παντού. Η μπλούζα που φορά, παραπέμπει στους προβοκάτορες που δρούσαν απ” έξω. Είναι οι λεγόμενες ανταλλαγές ρούχων με τους νεκρούς που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως από τους ουτσεκάδες και τους δυτικούς πράκτορες στο Κοσσυφοπέδιο και αλλού.
Όπως είδαμε στις προηγούμενες φωτογραφίες, οι προβοκάτορες φορούσαν την κορδέλα των ρωσώφιλων για να φορτώσουν πάνω τους το έγκλημα, γεγονός όμως που δεν έγινε αφού η σφαγή καλύφθηκε σχεδόν σε ζωντανή μετάδοση από τα διεθνή δίκτυα.


Το σκηνικό της φρίκης: Η άτυχη γυναίκα βιάστηκε κτηνωδώς και έπειτα την περιέλουσαν ζωντανή στο πρόσωπο με εύφλεκτο υλικό για να την κάψουν ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη. Η γυναίκα κάηκε ζωντανή.



Διαδηλωτές που δολοφονήθηκαν από σφαίρες αλλά δεν πρόλαβαν να τους κάψουν οι ναζί.


Τα ίδια μακάβρια ευρήματα παντού. Άνθρωποι με καμένα κεφάλια αλλά άθικτα ρούχα. Η ναζιστική θηριωδία στο μεγαλείο της.



Και άλλοι νεκροί με σφαίρες στο κεφάλι.

Και τώρα το πιο φρικιαστικό έγκλημα: Η έγκυος γυναίκα που η φωτογραφία της συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Η γυναίκα στραγγαλίστηκε με καλώδιο από τους ναζί, αφού πάλεψε σκληρά για την ζωή της και την ζωή του αγέννητου παιδιού της.


ΤΟ βίντεο ντοκουμέντο όμως κατέγραψε την δολοφονία της και την απέλπιδα προσπάθεια της να σωθεί.


..ο μασκοφόρος που βρίσκεται στο γραφείο της, είναι ο δολοφόνος της. Στο βίντεο (στο 20» και μετά) ακούγεται η γυναίκα να ουρλιάζει «Βοήθεια». Οι ναζί έχουν ήδη καταλάβει τον όροφο και ανεμίζουν σημαίες. Η γυναίκα δολοφονείται από αυτούς.
Είναι βέβαιο πως οι ναζιστές της Ουκρανίας θα αντιμετωπίσουν μια νέα Νυρεμβέργη όταν η χώρα απελευθερωθεί από τον ζυγό.
Πηγή: HellasForce




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!