tromaktiko: Οι μακελάρηδες της ... υφηλίου!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Οι μακελάρηδες της ... υφηλίου!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση...
ο Ομπάμα απειλεί τη Μόσχα ότι λόγω του δημοψηφίσματος στην Κριμαία θα... αντιμετωπίσει κυρώσεις και διεθνή απομόνωση τις επόμενες μέρες που θα πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.

Ο σχολιασμός …
Τα “Γεράκια” θύμωσαν με τους Ρώσους γιατί οι κάτοικοι της Κριμαίας σε ποσοστό πάνω από 95% ψήφισαν υπέρ την απόσχισης τους από την Ουκρανία και την ένωση τους με την Ρωσία.
Δεν μπορούν να το δεχτούν πως είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες κινήσεις με "εκλογές" και όχι με τις δικές τους “δημοκρατικές” μεθόδους, όπως έκαναν οι ίδιοι με τους Ευρωπαίους συμμάχους τους στην Γιουγκοσλαβία δηλ. με …. βομβαρδισμούς!
Α! να χαθείτε υποκριτές Γιάνκηδες που θα μιλήσετε για έννομη τάξη όταν εδώ και χρόνια είστε οι παγκόσμιοι δυνάστες των λαών. Τολμάτε και μιλάτε εσείς που έχετε “μακελέψει” χιλιάδες άοπλους ανθρώπους καθώς και με τους πράκτορες σας (που πολλές φορές γίνονται και ελεύθεροι σκοπευτές) έχετε ρίξει δεκάδες εκλεγμένες και νόμιμες κυβερνήσεις σε όλη την υφήλιο!

Μακάρι αυτή η κρίση να είναι η αρχή του τέλους της αιματοβαμμένης δυναστείας σας για να πάψουν και οι Αμερικάνικες οικογένειες να χάνουν τα παιδιά τους σε πολέμους (για τα δήθεν “ιδανικά" της πασπαρτού πατρίδας σας) … στο Βιετνάμ, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κ.α!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!