tromaktiko: Η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6



Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της αξιόπιστης κινεζικής εφημερίδας Commercial Times, η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατομμύρια iPhone 6.



Αυτό προκύπτει από την πληροφορία ότι η αμερικανική εταιρεία έχει παραγγείλει εξαρτήματα για ισάριθμες νέες συσκευές από τη Foxconn.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ένας αναλυτής της Citigroup Global Markets αναφέρει ότι η Apple στοχεύει σε αύξηση 23% των πωλήσεων των συσκευών της μέσα στο 2014. Θυμίζουμε ότι η αντίστοιχη αύξηση για το 2013 ήταν 13%. Και όλα αυτά σε μια παγκόσμια αγορά που καταναλώνει premium smartphones με πτωτικό ρυθμό της τάξεως του 28%!

Πού οφείλεται, όμως, αυτή η αισιοδοξία της Apple; Το τελευταίο τρίμηνο του 2013, όταν δηλαδή κυκλοφόρησαν τα iPhone 5S και 5C, η αμερικανική εταιρεία πούλησε συνολικά 51 εκατομμύρια iPhones όλων των ειδών.

Για να φτάσει φέτος στις πωλήσεις που στοχεύει, πρέπει, πρώτον, να παρουσιάσει το iPhone 6 πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και δεύτερον, να δώσει μεγάλο κίνητρο (επιδότηση) στους παρόχους παγκοσμίως.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!