tromaktiko: To email που μας συγκλόνισε πριν λίγο στο tromaktiko: "Boηθησέ με να αδυνατίσω αλλά και να απαλλαγώ από ότι με βαραίνει ψυχολογικά"

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

To email που μας συγκλόνισε πριν λίγο στο tromaktiko: "Boηθησέ με να αδυνατίσω αλλά και να απαλλαγώ από ότι με βαραίνει ψυχολογικά"



H ταυτότητά μου
Είμαι ο Δημήτρης 30 χρονών (γεννήθηκα το μακρινό και μυθικό 1984, εκείνη την εποχή κάτι πράσινα ανθρωπάκια που δεν ήρθαν από άλλο πλανήτη, δικοί μας ήταν κατέστρεφαν το μέλλον της χώρας, και έβαζαν τα θεμέλια για την... κρίση που βιώνουμε σήμερα) έχω δουλέψει τρία χρόνια σαν αναπληρωτής δάσκαλος και τώρα πια δουλεύω σαν μόνιμος εκπαιδευτικός στο δημόσιο. Πριν 1 χρόνο τέλειωσα και το μεταπτυχιακό μου στην "Βασική και εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη", παράλληλα προσπαθώ να αδυνατίσω!

Χρειάζομαι την ψυχολογική και ηθική σου συμπαράσταση στην προσπάθεια μου να αδυνατίσω!
Επειδή εδώ και 12 χρόνια, δηλαδή περίπου από 17 χρονών, έχω λιπώδη διήθηση του ήπατος με αυξημένες τρανσαμινάσες πρέπει να χάσω τα κιλά μου σιγά σιγά, γιατί οι απότομες μεταβολές βάρους μπορούν να χειροτερέψουν την κατάσταση.

Εδω και πολύ καιρό νιώθω ενοχλήσεις στην περιοχή του ήπατος, οπότε πήρα την απόφαση ότι ή θα χάσω τα παραπανίσια κιλά που έχω ή θα καταστρέψω τελείως τον εαυτό μου αν δεν το κάνω.
H παχυσαρκία είναι μία ασθένεια. Και όπως οι περισσότερες ασθένειες έχει ψυχοσωματικά αίτια. Για αυτό δεν θέλω να αποβάλλω μόνο ότι βαραίνει την ζωή μου σωματικά... αλλά μέσα από αυτό το blog θα προσπαθήσω να απαλλαγώ και από όλα τα "ψυχολογικά βάρη". Mόνο έτσι θα μπορέσω να προχωρήσω μπροστά...Θα γράφω λοιπόν για όλα όσα έζησα, μπας και καταλάβουμε γιατί πέρασα 30 χρόνια λίπους...

Χάνω τα κιλά μου σιγά, σιγά... Εξάλλου εκτός της λιπώδους διήθησης πάσχω από ένα ενδοκρινολογικό σύνδρομο που λέγεται ψυχογενές σύνδρομο Cushing κάτι που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση:

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2012/03/6.html


Πως μπορείς να με στηρίξεις.

Το μόνο που θέλω από εσένα είναι να μου στέλνεις κύματα θετικής ενέργειας με την σκέψη σου και να δείξεις ότι με στηρίζεις στην προσπάθεια που κάνω για να απαλλαγώ από ότι με βαραίνει. Πριν 2 χρόνια ήμουν 100 ολόκληρα κιλά, όταν ξεκίνησα την ιστοσελίδα 93 και τώρα 85. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος που έχω χάσει αυτά τα λίγα κιλά και δεν τα έχω ξαναπάρει. Για να βρω το κουράγιο να συνεχίσω χρειάζομαι και την δική σου στήριξη.

Αν θες κανε με add στο facebook και δείξε και εσύ ότι με στηρίζεις.

Ripping my Greek Fat Body facebook

Και να θυμάστε πάντα ότι θα είναι πιο εύκολο να χάσω τα σωματικά βάρη αφού πρώτα απαλλαγώ από τα ψυχολογικά βάρη... Αν με στηρίξετε εσείς όλα θα γίνουν πιο εύκολα στην προσπάθεια που κάνω να χάσω τα κιλά μου... Όσο έχω άγχος δύσκολα θα αδυνατίσω...

Θα αρχίσω να ανεβάζω και πάλι εικόνες του σώματος μου όπως όταν ξεκίνησα την ιστοσελίδα, όταν μπορέσω να μείνω και πάλι μόνος μου εδώ στην Αθήνα και έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω τα συμπληρώματα διατροφής που θέλω, να πηγαίνω γυμναστήριο και να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό...

Ελπίζω μέχρι τότε να έχετε γίνει πολλοί αυτοί που θα με στηρίξετε στην προσπάθεια που κάνω για να χάσω τα κιλά μου γιατί τo πιο σημαντικό για να τα καταφέρω να αδυνατίσω είναι να ξεφύγω από το άγχος που έχω...Mπορεί να πω πρώτα κιόλας όσα έχω να πω να ξεσκάσω, και μετά να με στηρίξετε καθώς θα τελειώνει το blog να αδυνατίσω...Κάποια στιγμή πάντως θα τα χάσω όλα τα κιλά μου και αυτό θα το δείξω μέσα από εδώ ανεβάζοντας εικόνες του σωματός μου...


Υ.Γ.: Να πάνε να αγαπηθούν όλοι όσοι μου πρήξαν τα συκώτια τόσα χρόνια (δες παρακάτω τον ιατρικό μου φάκελο) άνθρωποι, θεοί και δαίμονες. :-)

Τους έχω συγχωρέσει όλους, but i have to tell my story!
Ιατρικός φάκελος Ευαγγελισμού-1

Ιατρικός φάκελος Ευαγγελισμού-2

Για να καταλάβετε την ιστορία μου πρέπει να ξεκινάτε από το πρώτο άρθρο που έγραψα δηλαδή αυτό:

Αναμνήσεις…

και να συνεχίζετε προς το επόμενο, πατώντας κάθε φορά το κουμπάκι "Νεότερη ανάρτηση".

Είναι σημαντικό να διαβάζετε από την αρχή την ιστορία μου, από την πρώτη ανάρτηση, αλλιώς μπορεί και να μην καταλάβετε πολλά από όσα γράφω.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!