δύο πολίτες αδυνατεί να καλύψει τις διατροφικές του ανάγκες, ενώ το 44,6 προετοιμάζει το γεύμα του με ό,τι έχει περισσέψει από την προηγούμενη ημέρα.
Στην έρευνα με τίτλο: «Η διατροφή μας στην οικονομική κρίση», που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Τμήματος Οικιακής Οικονομιάς και Οικολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και της ΕΚΠΟΙΖΩ και πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, το 55,1% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει δεχθεί μείωση μισθού και το 44% ανέφερε ότι το εισόδημά του δεν επαρκεί για να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές του ανάγκες.
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία»: