tromaktiko: Πινέλα μακιγιάζ και οι χρήσεις τους

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πινέλα μακιγιάζ και οι χρήσεις τους



Τα πινέλα μακιγιάζ είναι αμέτρητα, κάθε εταιρεία λανσάρει τα δικά της και πολλές φορές δυσκολεύεστε να τα ξεχωρίσετε.
Ας βάλουμε τα πινέλα σε μια τάξη και ας δούμε πρώτα τα πινέλα της βάσης μακιγιάζ:

Σφουγγαράκι μακιγιάζ. Δεν είναι πινέλο, όμως είναι ένα εργαλείο μακιγιάζ πολύ απαραίτητο. Ιδανικό για να απλώσετε ένα υγρό ή κρεμώδες make up. Επιλέξτε ένα σφουγγαράκι σε τριγωνικό σχήμα ή στρογγυλό, χωρίς πόρους για ομοιόμορφο και εύκολο άπλωμα.

Πινέλο για make up. Φλατ πινέλο με συνθετικές – νάυλον τρίχες για την εφαρμογή των make up σε κρεμώδη ή compact μορφή.

Πινέλο concealer. Κατάλληλο για την εφαρμογή του concealer κάτω από τα μάτια καθώς και για την εφαρμογή προϊόντων καμουφλάζ για την κάλυψη ατελειών ή δυσχρωμιών. Πρέπει να έχει απαλές συνθετικές – νάυλον τρίχες για να εφαρμόζει καλά το προϊόν.

Πινέλο πούδρας. Ένα μεγάλο σε μέγεθος πινέλο με φυσικές τρίχες που απλώνουν ομοιόμορφα την πούδρα σε σκόνη, ώστε το make up να παραμείνει για περισσότερες ώρες σταθερό.

Φαρδύ πινέλο πούδρας. Ένα φαρδύ πινέλο, με κοντή λαβή, με πολλές φυσικές τρίχες για την εφαρμογή make up σε μορφή σκόνης ή bronzer. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εφαρμογή του ρουζ, θέλει όμως αρκετή προσοχή γιατί προσφέρει έντονο αποτέλεσμα.

Πινέλο ρουζ. Ένα απλό πινέλο, μεσαίου μεγέθους, με φυσικές τρίχες και με πολύ απαλό άγγιγμα, για την εφαρμογή του ρουζ.

Πινέλο ρουζ λοξό. Ίδιο πινέλο με το απλό του ρουζ, μόνο που η άκρη του είναι λοξή. Ιδανικό για την εφαρμογή του ρουζ ή bronzer όταν θέλετε να δημιουργήσετε γωνίες στο πρόσωπο.

Πινέλο για κρεμώδες ρουζ. Ένα διαφορετικό πινέλο ρουζ με φλατ σχήμα και συνθετικές – νάυλον τρίχες, ιδανικές για την εφαρμογή του ρουζ σε κρεμώδη μορφή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!