tromaktiko: Πάτρα: Αναζητούν τον νεαρό ληστή που… «χορεύει» λόγω νευρικότητας!

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Αναζητούν τον νεαρό ληστή που… «χορεύει» λόγω νευρικότητας!



Μάλλον σε… ερασιτέχνη, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως νευρικός και ανυπόμονος, αποδίδονται τα δύο τελευταία «χτυπήματα» σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και σε ένα βενζινάδικο, στην Πάτρα, με λεία συνολικά 800 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, είναι αρκετά τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τόσο από τις μαρτυρικές καταθέσεις ιδιοκτητών, υπαλλήλων αλλά και πελατών που βρίσκονταν στο σημείο, όσο κυρίως από το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν λάβει από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διέθεταν και τα δύο καταστήματα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο PatrasTimes, ο δράστης φαίνεται πως είναι νεαρός και αρκετά νευρικός, κάτι το οποίο και γίνεται ιδιαιτέρως εμφανές από τις κινήσεις του που έχουν καταγραφεί στο βίντεο.

Μάλιστα, αυτό είναι πιο έντονο από τον τρόπο που ο δράστης κραδαίνει το όπλο προς τους υπαλλήλους αλλά και μετά τα δευτερόλεπτα αναμονής μέχρι να πάρει τα χρήματα, που τον δείχνουν να κάνει νευρικές κινήσεις μπρος και πίσω, σαν να… «χορεύει».

Οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα και να μην σημειωθεί και τρίτο περιστατικό.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε κατάστημα – πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Πατρών – Κλάους κοντά στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα.

Ο άνδρας, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα, κρατώντας όπλο, μπήκε στο κατάστημα και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μέσα καθώς και τους τέσσερις πελάτες που υπήρχαν στο εσωτερικό εκείνη την ώρα.

Τελικά άρπαξε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διέφυγε με τη μοτοσικλέτα που είχε σταθμεύσει έξω από το κατάστημα. Ένας από τους πελάτες του πρακτορείου προσπάθησε να τον κυνηγήσει, όμως δεν τα κατάφερε.

Η δεύτερη ληστεία έγινε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της οδού Γλαύκου στην Πάτρα.

Ο δράστης έχοντας και πάλι καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή όπλου απέσπασε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μηχανή στην οποία είχαν καλύψει τον αριθμό κυκλοφορίας και διέφυγε.

patrastimes.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!