tromaktiko: Σιμόπουλος: Τα Χριστούγεννα «αφετηρία» για τα έργα στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σιμόπουλος: Τα Χριστούγεννα «αφετηρία» για τα έργα στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους



Έως τα Χριστούγεννα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για να προχωρήσουν με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, δήλωσε... ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.

Όπως εξήγησε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η ψήφιση από τη Βουλή των αναθεωρημένων συμβάσεων παραχώρησης και να έχουν πληρωθεί με κάποια ποσά οι παραχωρησιούχοι.

Ο κ. Σιμόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι στο σημείο που υπήρξε η καθίζηση στο Καματερό βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις εργολαβίες διευθέτησης χειμάρρων και τα σχετικά έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2014. Από του χρόνου και μετά, πρόσθεσε, δε θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Είπε επίσης ότι πρέπει να προχωρήσει και το έργο διευθέτησης των νερών από το Ζεφύρι, προϋπολογισμού 170 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Ερωτηθείς αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο κ. Σιμόπουλος απάντησε ότι δεν αρνείται καμία μάχη στη ζωή του, αν αφορά τη Θεσσαλονίκη.

«Είχαμε ειδοποιήσει εδώ και 1,5χρόνο για αντιπλημμυρικά στο Ποικίλο Όρος και δεν έγινε τίποτα απολύτως» κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και Καματερού Νίκος Σαράντης, με αφορμή την καθίζηση στη λεωφόρο Φυλής.
skai.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!