tromaktiko: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες ο κυκλώνας Κλεοπάτρα

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες ο κυκλώνας Κλεοπάτρα



Στα ανατολικά της χώρας μας κατευθύνεται ο φονικός κυκλώνας Κλεοπάτρα που σάρωσε τη Σαρδηνία αφήνοντας πίσω του 18 νεκρούς.
Ο κυκλώνας ευτυχώς έφτασε αρκετά εξασθενημένος...
και πέρασε από την Αττική ενώ προβλέπονται βροχές που θα διαρκέσουν μέχρι και το απόγευμα στα νότια και ανατολικά του νομού.
Ωστόσο στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα παραμείνει άστατος ενώ έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.
Την Πέμπτη οι νεφώσεις θα ξεκινήσουν από τα δυτικά για να επεκταθούν σταδιακά σε όλη τη χώρα χωρίς ωστόσο να επηρρεάσουν τη θεριμοκρασία. Λόγω των ανέμων δεν αποκλείεται να δούμε και λασποβροχή λόγω της μεταφοράς στην Ελλάδα σκόνης από την Αφρική.
Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα το βράδυ της Παρασκευής καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα πλήξει τη χώρα από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα διαρκέσουν σε πολλές περιπτώσεις και το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ ενώ θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή.

kool
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!