tromaktiko: ΣΟΚ: Μάνα έπνιξε τα τρία της παιδιά

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Μάνα έπνιξε τα τρία της παιδιά



Μια μάνα στη Γαλλία βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, έχασε τον έλεγχο και τα λογικά της και έπνιξε τα 3 της παιδιά, με το μεγαλύτερο εξ αυτών... να μην ξεπερνά τα 5 έτη και την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης.

Τρία παιδιά ηλικίας δύο, τριών και πέντε ετών βρέθηκαν νεκρά στο δωμάτιό τους αργά το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Μπαρ-λε-Ντουκ της βορειοανατολικής Γαλλίας. Η 39χρονη ομολόγησε ότι έπνιξε τις δύο κόρες της και τον γιο της με μαξιλάρι την ώρα που κοιμόντουσαν.

Στο σημείο έφτασαν οι τοπικές αρχές, έπειτα από ειδοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής που επέβλεπαν τη μητέρα. «Η γυναίκα δε μιλάει και βρίσκεται σε κατάσταση θλίψης και κατάρρευσης», ανέφερε ο διοικητής της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο μετά τη δολοφονία των παιδιών της σκόπευε να αυτοκτονήσει, ενώ αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η 39χρονη ζούσε με τα παιδιά της σε κατοικία που της είχε παρασχεθεί από τις κοινωνικές υπηρεσίεςστο Μπαρ-λε-Ντουκ, αφού ο σύζυγός της τους παράτησε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!