tromaktiko: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο



Με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου... Η πορεία θα ξεκινήσει στις 3 μετά το μεσημέρι από την πύλη του Πολυτεχνείου με προορισμό την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Κλειστοί θα είναι από νωρίς το μεσημέρι αρκετοί σταθμοί του μετρό. Ειδικότερα, με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και μέχρι νεωτέρας εντολής, θα κλείσουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14.30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».

Επίσης, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν τεθεί σε ισχύ από χθες, στις 6 το πρωί, και θα ισχύσουν έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των λεωφορείων και τρόλεϊ, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Επί ποδός βρίσκονται περίπου 7.000 αστυνομικοί, ενώ σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκονται η αμερικάνικη πρεσβεία, η Βουλή, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, το Ραδιομέγαρο της Αγ.Παρασκευής και γραφεία της Χρυσής Αυγής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!