tromaktiko: Σάλος με την 25χρονη έγκυο που τρώει αποκλειστικά μπανάνες για να ζήσει

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Σάλος με την 25χρονη έγκυο που τρώει αποκλειστικά μπανάνες για να ζήσει



Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από την 25χρονη Λόνι Τζέιν Άντονι από την Αυστραλία, που είναι φωτογράφος και μπλόγκερ.

Η νεαρή είναι έξι μηνών έγκυος και πρόσφατα αποκάλυψε ότι η διατροφή της περιλαμβάνει μονάχα μπανάνες!

Μάλιστα, η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τα στάδια της εγκυμοσύνης της διατυμπανίζοντας πόσο ευχάριστα την κάνει να νιώθει η διατροφή της.

Παλιότερα, όπως είχε δηλώσει, ήταν λάτρης του «πλαστικού φαγητού» και παράλληλα έκανε πολλών ειδών καταχρήσεις.

Σήμερα έχει υιοθετήσει μια πολύ ακραία δίαιτα η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι κατάλληλη για κανέναν ενώ για μια έγκυο μπορεί να γίνει και επικίνδυνη! Η 25χρονη φωτογράφος Loni δήλωσε σε μια συνέντευξή της ότι τρώει 10 μπανάνες σε μια μέρα και τίποτα άλλο και ότι κάνει τη δίαιτα Douglas Graham.

Η ημερήσια κατανάλωση μοιράζεται σε τροφές που αποδίδουν 80% υδατάνθρακες, 10% πρωτεΐνες, και μόλις 10% λίπος.

Η Loni δηλώνει φρουτοφάγος και εξήγησε το πόσο όμορφα, άνετα και γεμάτη ενέργεια νιώθει με αυτή τη διατροφή και πόσο καλό της κάνει! Τα γεύματά της περιλαμβάνουν: μπανάνες, λίγα smoothies, πουρές από μπανάνες, λίγοι καρποί, μπανάνες, καμιά σαλάτα και πάλι μπανάνες.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αντιδράσεις των διατροφολόγων, οι οποίοι την κατέκριναν και μάλιστα είπαν ότι αντιμετωπίζει σύνδρομο διατροφικής διαταραχής αλλά επιπλέον δεν το αντιλαμβάνεται και ενδέχεται να κινδυνεύει και το αγέννητο παιδί της.

Ωστόσο, στο Instagram της έχει 100.000 followers.

Πολλοί από αυτούς την χαρακτήρισαν επικίνδυνη, ενώ άλλοι τη βρήκαν νάρκισσο και ψωνισμένη. Πάντως η ίδια δεν φαίνεται να πτοείται αφού θεωρεί πως είναι πρότυπο.
vivanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!