tromaktiko: Λ. Μαχαιρίτσας: Κανείς δεν πάει φυλακή, γιατί έχει σπίτι του φωτογραφίες του Χίτλερ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Λ. Μαχαιρίτσας: Κανείς δεν πάει φυλακή, γιατί έχει σπίτι του φωτογραφίες του Χίτλερ



Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αναφερόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τις συλλήψεις βουλευτών της.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Γιάφκα" του Σπύρου Χαριτάτου, στο ραδιόφωνο του ALPHA, όταν ρωτήθηκε για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή, είπε: "Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος, ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες...".

Και συμπλήρωσε: "Πάντως δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή, επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις "Τα Άπαντα του Στάλιν" δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό. Πρέπει να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά".

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι από την πρώτη μέρα που έγινε η... γνωστή συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής μέχρι τις τελευταίες πράξεις τους που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι λίγο σοκαριστικό...".

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!