tromaktiko: Ψήφισμα των Εκπαιδευτικών των Σχολείων της Β΄θμιας Εκπ/σης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα των Εκπαιδευτικών των Σχολείων της Β΄θμιας Εκπ/σης



Από το Γραφείο Τύπου
Με το με αρ. 068/8-8-2013 Δελτίο Τύπου μας, δημοσιοποιήσαμε την... πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας για διενέργεια Δημοψηφίσματος για την Τ.Ε.Ε. στην διαδικτυακή εφαρμογή που δημιουργήσαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

autosoft.gr.cloud1.xelixis.gr

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΖΩ» για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση (Τ.Ε.Ε.)

Μόλις χθες, το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου, το Υπουργείο κατέθεσε το Σχέδιο Νόμου για την «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» στην τελική του μορφή. Η επεξεργασία του από την Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων θα ξεκινήσει την Τρίτη 3-9-2013. Στη συνέχεια θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Ενόψει των κορυφαίων αυτών θεσμικών διαδικασιών, η Ομοσπονδία μας θα καταθέσει στη Βουλή το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος. Η συμμετοχή είναι ήδη μεγάλη. Η εφαρμογή καταμέτρησε 34.232 επισκέψεις, και 882 συμμετοχές με ψήφο !

Θέλουμε όμως να ενισχύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, ώστε να ακουστεί δυνατά, ξεκάθαρα και αποφασιστικά η φωνή διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών, των Μαθητών και των Γονέων ενάντια στο ανοσιούργημα που επιχειρείται στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ όσους αγωνιούν για το μέλλον της Τ.Ε.Ε. και αγωνίζονται για την διατήρηση και αναβάθμισή της, να συμμετάσχουν στο παραπάνω Δημοψήφισμα, απαντώντας στις 5 (πέντε) ερωτήσεις του, σχολιάζοντας και καταθέτοντας προτάσεις.

Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ έχουν την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» !! Αυτή που λέει:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ της Δημόσιας Δωρεάν Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης !
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!