tromaktiko: Απίστευτα καραγκιοζιλίκια στην Βουλή - Ζητήσαν τα κόμματα ενός λεπτού σιγή και επειδή συμφώνησε η Χ.Α. το πήρανε πίσω!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια στην Βουλή - Ζητήσαν τα κόμματα ενός λεπτού σιγή και επειδή συμφώνησε η Χ.Α. το πήρανε πίσω!



Δείτε το VIDEO απο την Βουλή.
Τραγελαφικές καταστάσεις για ακόμα μια φορά στην Βουλή που σίγουρα δεν τιμάνε την μνήμη του νεκρού. Τα μικροπολιτικά παιχνίδια δεν έχουν τελειωμό...

και αποδυκνύεται πως όλες οι αντιδράσεις για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα γίνονται μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και οχι γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία.

Τι έγινε συγκεκριμένα:
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ζήτησε τον λόγο και είπε:

"Αυτή την ώρα κηδεύεται ο Παύλος Φύσσας που έπεσε νεκρός από το δολοφονικό μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά. Αυτή η εν ψυχρώ δολοφονία - με πολιτικά κίνητρα όπως προκύπτει από ανακριτικό υλικό - είναι ιστορική στιγμή που μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής ώστε η οργανωμένη πολιτεία να αντιμετωπίσει τη δράση της Χρυσής Αυγής. Μηδενική ανοχή. Με Δημοκρατία για τη Δημοκρατία. Με καθαρό «όχι» όλων των πτερύγων της Βουλής στην επιστροφή σε ένα εμφυλιακό κλίμα. Προτείνω στην μνήμη νεκρού να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή».

Ο προεδρεύων κ. Τραγάκης είπε ότι είναι πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά πρόταση αλλά δεν βρίσκει κανέναν λόγο να μην την κάνει αποδεκτή. Ρώτησε εαν επιθυμεί κάποιος να τοποθετηθεί πάνω σε αυτή την πρόταση και ζήτησε τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ. Κασιδιάρης είπε: "Συμφωνούμε με την πρόταση και επειδή ακούμε αστειότητες απαντάμε σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ηλιθίους και δεν καταλαβαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε την δολοφονία και δεν έχουμε καμία σχέση. Καταγγέλλω την γελοιότητα και όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται το έγκλημα για πολιτικούς λόγους. Γελάμε μαζί τους!"

Την ώρα όμως που όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας σηκώθηκαν για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε τον λόγο και απέσυρε την πρόταση!

Και η ενός λεπτού σιγή δεν έγινε ποτέ!
Απλά... καραγκιοζιλίκια!







     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!