tromaktiko: Ιδού η πoρνoστάρ που έσπειρε HIV στην βιομηχανία των ερωτiκών ταινιών στις ΗΠΑ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ιδού η πoρνoστάρ που έσπειρε HIV στην βιομηχανία των ερωτiκών ταινιών στις ΗΠΑ



Με παρελθόν στη φυλακή και βαρύ ποινικό μητρώο η 29χρονη ηθοποιός
Η πoρνoστάρ Cameron Bay είναι τελικά η ηθοποιός που έχει σπείρει τον τρόμο στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών μετά και την δημόσια παραδοχή της...

πως βγήκαν θετικά τα τεστ στον ιό HIV που υπεβλήθη πριν από μερικές μέρες.

Η 29χρονη στάρλετ που σύμφωνα με τους γιατρούς έχει μολυνθεί από τοn επικίνδυνο ιό, προκάλεσε το άμεσο λουκέτο στη βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ, καθώς όλες οι παραγωγές των ταινιών σταμάτησαν μέχρι ότου απομακρυνθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού και εξεταστούν όλοι οι παρντενέρ της που είχαν έρθει πρόσφατα σε επαφή μαζί της.



Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει σήμερα πως η νεαρή πορνοστάρ έχει βαρύ ποινικό μητρώο καθώς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για περισσότερες από 17 παραβιάσεις του νόμου ενώ το 2008 έχει εκτίσει και ποινή ενός έτους σε φυλακή της Αριζόνα για βιαιοπραγία.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο την είχαν και πάλι συλλάβει για εγκληματική ενέργεια και αντίσταση κατά των αρχών.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη η ίδια εμφανίστηκε σοκαρισμένη και όπως τόνισε θα περιμένει πλέον με αγωνία και τα νέα τεστ στα οποία θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος της μόλυνσης από τον επικίνδυνο ιό.


Η είδηση έρχεται μόλις ένα μήνα μετά το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας της οργάνωσης AIDS Healthcare Foundation (AHF) που μάχεται για την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικού στις ταινίες πορνό. Τον αγώνα αυτό επικύρωσε μάλιστα πριν από λίγες ημέρες και ομοσπονδιακός δικαστής στην Καλιφόρνια παρά τις ενστάσεις και αγωγές που κατέθεσαν παραγωγοί της πορνό βιομηχανίας.

Η οργάνωση AIDS Healthcare Foundation ανακοίνωσε πως ο αριθμός των ηθοποιών που έχουν μολυνθεί με αφροδίσια νοσήματα είναι πολύ μεγάλος.

Ανάλογη διακοπή στα γυρίσματα πορνό ταινιών στην Αμερική είχε συμβεί και το 2011 όταν ηθοποιός είχε διαγνωσθεί με τον ιό της σύφιλης.

ΠΗΓΗ: exedra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!