tromaktiko: Προκλητική στην απολογία της η δολοφόνος του facebook

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Προκλητική στην απολογία της η δολοφόνος του facebook



Στους συνεργούς της ρίχνει τις ευθύνες για το φόνο του άτυχου 30χρονου στη Δάφνη η 24χρονη δολοφόνος του facebook, η γυναίκα-αράχνη, δηλώνοντας ότι δεν ήξερε τίποτα για τη δολοφονία και ότι αυτή γνώριζε ότι θα ...
πήγαιναν στο σπίτι του άτυχου νεαρού απλά για να τον ληστέψουν.

Μιλώντας η 24χρονη, μέσα από τη φυλακή, ανέφερε πως αυτή και ο συνεργός της που έχει συλληφθεί δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν τον 30χρονο. «Εμείς πήγαμε απλά για μια κλοπή και βγήκαμε μπλεγμένοι», τονίζει μέσα από τη φυλακή η 24χρονη προσπαθώντας να πετάξει από πάνω της τις ευθύνες της δολοφονίας του άτυχου 30χρονου.

Ζητώντας συγνώμη από τον πατέρα του 30χρονου και παρακαλώντας τον να μην βιάζεται να βγάλει αποφάσεις, συστήνοντας του να να περιμένει να δείξει η Δικαιοσύνη τους ενόχους για τη δολοφονία του γιου του, η 24χρονη καταλήγει λέγοντας ότι πιστεύει στο Θεό. «Πιστεύω στις προσευχές. Ο λόγος που με οδήγησε στην κλοπή είναι που δεν είχα λεφτά. Γι αυτό και μπλέχτηκα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η 24χρονη κατηγορούμενη αρνείται ότι γνώρισε τον άτυχο άνδρα μέσα Facebook, ενώ υποστηρίζει πως δεν είχε ο 30χρονος λογαριασμό στο συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

«Ο δράστης, ο (27χρονος κατηγορούμενος) με έφερε σε επαφή μαζί του. Έδωσε το τηλέφωνό μου σε εκείνον, εκείνος με πήρε τηλέφωνο, και έτσι εγώ άρχισα να έχω επικοινωνία μαζί του, με έπαινε τηλέφωνο δηλαδή το ίδιο το θύμα» αναφέρει η 24χρονη.

Τονίζει, μάλιστα ότι το ίδιο το θύμα ήθελε να την γνωρίσει «γιατί είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις παχουλές κοπελίτσες και ο δράστης γνωρίζοντας ότι εγώ είμαι παχουλή ήθελε να με φέρει σε επαφή μαζί του και γνωρίζοντας ότι εγώ έχω οικονομικά προβλήματα με ανάγκασε να μιλήσω μαζί του».

Η 24χρονη περιέγραψε και τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του θύματος στη Δάφνη. «Μου άνοιξε, μπήκα μέσα στο σπίτι, εκείνος μου αφαίρεσε τη ζακέτα μου» αναφέρει, επιμένοντας ότι δεν γνώριζε ότι θα τον σκότωναν.

«Μα δεν ήταν καν προγραμματισμένο, γιατί ακόμα και την ώρα που πηγαίναμε δεν είχε ειπωθεί ότι θα τον σκοτώσουν. Είχε ειπωθεί ότι θα τον ακινητοποιήσουν με κάποιο τρόπο, θα του πουν «σταμάτα, ησύχασε, μην φωνάξεις», θα τον βάλουν σε ένα σημείο να κάτσει ώστε να του πάρουν τα πράγματα και να σηκωθούν να φύγουν ή διαφορετικά να τον πάρω εγώ τον άνθρωπο να σηκωθούμε να φύγουμε, να μείνει η πόρτα ανοιχτή και να μπει μέσα δηλαδή χωρίς να είναι καν το παιδί μέσα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης υποστηρίζει ότι τον 30χρονο δεν τον σκότωσαν μπροστά της. «Δεν ήμουν καν μέσα. Εγώ σηκώθηκα και έφυγα» ενώ όπως λέει έμαθε δύο μέρες μετά για τη δολοφονία του. «Εγώ και ο 20χρονος κατηγορούμενος ήμασταν απλά τα πιόνια. Η ιδέα να γίνει η ληστεία ήταν του 27χρονου» προσθέτει η 24χρονη.

Από την άλλη πλευρά, ο συνήγορος της οικογένειας του άτυχου 30χρονου, Θέμης Σοφός, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της 24χρονης της συνέστησε «να προσεύχεται στο Θεό, να συγχωρεθεί η ίδια και να προσεύχεται για την σωτηρία της ψυχής της» ενώ, παράλληλα τονίζει πως: «Όμως προκύπτει πως όταν κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος ο άτυχος Γιώργος η ίδια ζήτησε να ξεκλειδώσει την πόρτα διαφορετικά θα καλούσε την αστυνομία. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια γνώριζε πολύ καλά το εγκληματικό σχέδιο. Γι αυτό να μην σπεύδει, εγώ είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί στο δικαστήριο αυτό που θα αποδειχθεί, και βεβαίως η δικαιοσύνη θα καταδείξει τα περιστατικά. Αυτό το αγγελικό πρόσωπο θα φανεί στο δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι τρεις μέρες μετά τη δολοφονία η 24χρονη μαζί με τον 20χρονο, τον οποίο υπερασπίζεται και για τον οποίο αναφέρει όπως και για την ίδια ότι ήταν τα πιόνια της υπόθεσης και ότι δεν γνώριζαν για την πρόθεση να τον δολοφονήσουν, αλλά και ότι δεν ήταν παρόντες στον τόπο του εγκλήματος, έφυγαν για τη Γερμανία.

Η Αστυνομία τους είχε εντοπίσει και παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες. Υπενθυμίζεται ότι στους διαλόγους που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο 20χρονος συνεργός της 24χρονης, τον οποίο η γυναίκα αράχνη χαρακτηρίζει πιόνι, παραδέχεται ότι έκανε φόνο, ρωτώντας τη φίλη του με την οποία συνομιλούσε στο τηλέφωνο αν τον αγαπά, ακόμη και τώρα, που γνωρίζει ότι δολοφόνησε έναν άνθρωπο.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!