tromaktiko: Κώστας Βαξεβάνης: "Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ είναι οι τραπεζίτες..."

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κώστας Βαξεβάνης: "Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ είναι οι τραπεζίτες..."



Ο άνθρωπος που τολμά να λέει την αλήθεια χωρίς φόβο προκαλώντας αναταράξεις. Ο δημοσιογράφος με το Δ κεφαλαίο. Ο άνθρωπος που πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας...
μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον SemiS PetrakiS και το BeautifuL DaY αλλά και στο ArtandCity.gr.

Δείτε τι είπε:

"Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ είναι οι τραπεζίτες. Είτε μέσω δανείων που έχουν δώσει στα μέσα είτε μέσω των καταχωρήσεων..."

"Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ θα πρέπει να πηγάζει από την κατανόηση του ρόλου μας. Αυτό το πράγμα να μην έχουμε αξιοπρέπεια. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ;"

"Ο φόβος μας τους κάνει ισχυρούς. Είναι πολύ ανίσχυροι. Και δείτε τον τρόπο που αντιδρούν απέναντι μας. Πέφτουν στο κενο..."

"Είμαστε μια ομάδα 15 ατόμων. ΔΕΝ ξέρω αν είμαστε το Γαλατικό Χωριό του Αστερίξ ή είμαστε ρομαντικοί ή πεισματάρηδες, αλλα σίγουρα είμαστε 15 άνθρωποι που κάνουμε την δουλειά μας και τους έχουμε αναταράξει... Γιατί να μην το κάνουμε σε μεγαλύτερο βαθμό; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;"

"Οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα πρέπει να ανακαλύψουν την δημοσιογραφία. Πρέπει να την αποκαταστήσουμε, να την βάλουμε ΟΧΙ σε κανένα βάθρο. Γιατί η δημοσιογραφία ΔΕΝ χρειάζεται την πούδρα του στούντιο, αλλά χρειάζεται να έχει την σκόνη του πεζοδρομίου. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια απλή θέση δίπλα στην κοινωνία".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!