tromaktiko: Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για το βιασμό του πεντάχρονου κοριτσιού στην Ινδία

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για το βιασμό του πεντάχρονου κοριτσιού στην Ινδία



Νέο κύμα οργής στην Ινδία προκαλεί ο βιασμός ενός πεντάχρονου κοριτσιού στο Νέο Δελχί. Στα χέρα της αστυνομίας βρίσκεται από την νύχτα της Κυριακής και δεύτερος ύποπτος, ο οποίος...
ονομάζεται Πραντίπ Κουμάρ και συνελήφθη στην κατοικία συγγενή του στο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας.

Σύμφωνα με τον βασικό ύποπτο, Μανόζ Κουμάρ που συνελήφθη την Παρασκευή, ο φίλος του αυτός συμμετείχε στην απαγωγή και τον βιασμό της πεντάχρονης την περασμένη εβδομάδα. Ο Κουμάρ, 22 ετών, εργαζόταν σε βιοτεχνία ρούχων και κατοικούσε στο ίδιο κτίριο με το θύμα και συνελήφθη όταν προσπαθούσε να διαφύγει για να μεταβεί στο Μπιχάρ όπου έχει συγγενείς.

«Ο δεύτερος ύποπτος κρυβόταν στο σπίτι ενός θείου του. Συνελήφθη και θα μεταφερθεί στο Νέο Δελχί για να ανακριθεί και για να υποβληθεί σε ιατροδικαστικές εξετάσεις», δήλωσε αστυνομικός που συμμετέχει στην έρευνα και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το κοριτσάκι απήχθη στις 15 Απριλίου από μεσοαστική συνοικία του Νέου Δελχί. Κρατήθηκε επί σαράντα ώρες και βιάστηκε από τους δράστες. Η μικρή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της ινδικής πρωτεύουσας.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Δεκέμβριο, πάλι στην Ινδία, ο ομαδικός βιασμός και ο θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας είχε προκαλέσει τον παγκόσμιο αποτροπιασμό.

attacktv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!