tromaktiko: Στην Κόνιτσα θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στην Κόνιτσα θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών!



Στην Κόνιτσα, θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου, το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών/Γυναικών και Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος...
όλοι οι επίλεκτοι Έλληνες πρωταθλητές, άρα αναμένεται υψηλός συναγωνισμός.

Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά της ομορφιές της ακριτικής πόλης. Για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος βοήθησαν τόσο ο δήμαρχος Παναγιώτης Γαργάλας, όσο και ο περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Χατζηεφραιμίδης. Τις επόμενες ημέρες, ο πρόεδρος του Σπάρτακου Ιωαννίνων Τάσος Λάγκας και ο Γιαννιώτης πρόεδρος των ομοσπονδιακών προπονητών Χρήστος Τριφύλλης, θα ξεναγήσουν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και βουλευτή επικρατείας Πύρρο Δήμα, στις εγκαταστάσεις όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες και θα φιλοξενηθούν οι αθλητές.

Να σημειωθεί πως ένα μήνα νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα και ο "ΕΥΑΘΛΟΣ 2013", η κορυφαία διοργάνωση αθλημάτων Φύσης και Περιπέτειας στην Ελλάδα,που ξεκίνησε το 1997 , με πρωτοβουλία του γραφείου υπαίθριων δραστηριοτήτων NO LIMITS, αλλά και την ισχυρή συμμετοχή του Δήμου Κόνιτσας. Οι δυο αυτές αθλητικές διοργανώσεις, θα δώσουν ζωντάνια στην ακριτική πόλη της Ηπείρου.
epirusgate.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!