tromaktiko: Απαγωγή 20χρονης στην Κερατέα

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Απαγωγή 20χρονης στην Κερατέα



Όπως κατήγγειλε η μητέρα της στην αστυνομία η κόρη της απήχθη το βράδυ της Τετάρτης από το σημείο όπου μάρτυρες του Ιεχωβά πραγματοποιούσαν θρησκευτική συγκέντρωση, σε περιοχή της Κερατέας...

Από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της κοπέλας και μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Βέβαια, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, υπάρχουν υπόνοιες για το ποιος μπορεί να έχει απαγάγει το κορίτσι χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί κάτι.
Στη διάθεση των αστυνομικών αρχών βρίσκονται πλήθος στοιχείων τα οποία μεταξύ άλλων κάνουν λόγο και για το ενδεχόμενο η εικοσάχρονη να βρίσκεται περιορισμένη είτε σε περιοχή της Αθήνας είτε ακόμη και σε συγκεκριμένη πόλη της Μακεδονίας.
Όπως είναι φυσικό η μητέρα της κοπέλας είναι αναστατωμένη – αφού δεν γνωρίζει τίποτα για την τύχη της κόρης της από το βράδυ της Τετάρτης και μετά - ενώ και οι κινήσεις της αστυνομίας είναι πολύ διακριτικές αφού ενδεχομένως η απαγωγή να οφείλεται σε... αισθηματικούς λόγους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα της κοπέλας – σύμφωνα πάντοτε με τις υπάρχουσες πληροφορίες – έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη περιουσία κάτι που προκαλεί πρόσθετες υπόνοιες για το ότι ο όποιος απαγωγέας αυτό το γνώριζε πολύ καλά και μάλιστα «επένδυσε» προκειμένου να πετύχει αυτό που έχει σκοπό.

pallinipress.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!