tromaktiko: «Παραμένει φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Παραμένει φαβορί ο ΠΑΟΚ»



Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Αστέρας Τρίπολης θέλει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να ζευγαρώσει τις νίκες του στα πλέι οφ...
και έτσι να παραμείνει δυναμικά στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την ευνοϊκή παράδοση στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς και τη ζήτηση των εισιτηρίων από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Arena 89.4”:

Για την ανάκαμψη του Αστέρα μετά το χαμένο τελικό κυπέλλου και την ήττα από τον ΠΑΣ: «Αυτό έλεγε η λογική. Το αφήνουμε όμως στην άκρη και κοιτάμε μπροστά, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, δεν λέει κάτι η χτεσινή νίκη. Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, μετά Θεσσαλονίκη πάλι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι κουρασμένη, από πέρυσι τον Ιούνιο παίζει ο Αστέρας, κοντεύουμε ένα χρόνο στα γήπεδα».

Για τις ανακατατάξεις στη βαθμολογία των πλέι-οφ: «Αυτός ήταν ο σκοπός της μίνι διοργάνωσης των πλέι οφ. Να υπάρχει αυτή η αδρεναλίνη και η ανταγωνιστικότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά και των υπολοίπων θέσεων».

Για το ότι έχει εξελιχθεί ο Αστέρας σε... κακό δαίμονα του ΠΑΟΚ: «Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Μέσα στην έδρα μας τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ και αυτά κοιτάμε».

Για το πλεονέκτημα που έχασε ο ΠΑΟΚ και τα επερχόμενα μεταξύ τους παιχνίδια: «Όντως, ο ΠΑΟΚ απώλεσε το προβάδισμα που είχε αλλά είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και όλα είναι ανοιχτά για τα μεταξύ μας παιχνίδια. Ελπίζουμε να κάνουμε την τρίτη νίκη στην έδρα μας».

Για την απογοήτευση του κόσμου από την εξέλιξη του τελικού αλλά και την προσέλευση στο παιχνίδι της Τετάρτης: «Σίγουρα, ο κόσμος είχε μεγάλο πάθος και δίψα για το κύπελλο, απογοητεύτηκε από την εξέλιξη αυτού. Πιστεύω, όμως, πως την Τετάρτη επειδή είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θα έχει κόσμο το γήπεδο».

Για το αβαντάζ του «Δικεφάλου του Βορρά» στα πλέι-οφ βάσει εμπειρίας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα στα πλέι οφ και γι’ αυτό έχει το αβαντάζ. Έκανε δύο γκέλες, με κυριότερη τη χτεσινή, αλλά παραμένει το φαβορί γιατί έχει την εμπειρία της διαδικασίας».

Για την διαιτησία στον τελικό κυπέλλου: «Επειδή προέρχομαι από το χώρο… ουδέν σχόλιο».

Για το αν υπάρχει ζήτηση για το προσεχές παιχνίδι αλλά και την χορήγηση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ: «Ναι, έχουμε ζήτηση για τα εισιτήρια. Και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας ζήτησαν εισιτήρια και τους τα χορηγήσαμε όπως κάθε φορά. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!