tromaktiko: Fit χωρίς να πατήσετε το πόδι σας στο γυμναστήριο

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Fit χωρίς να πατήσετε το πόδι σας στο γυμναστήριο



Εάν, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, επιθυμείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, αλλά δεν προλαβαίνετε ή δεν θέλετε να πάτε γυμναστήριο, σας έχουμε ευχάριστα νέα.
Υπάρχουν απλοί, και ευχάριστοι τρόποι να γυμναστείτε, χωρίς αυτό να είναι αγγαρεία. Βάλτε τους στη ζωή σας και δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

1) Χρησιμοποιείστε τα φυσικά σας «εφόδια»
Το Νο.1 από αυτά δεν είναι άλλο από το ίδιο σας το σώμα. Απλές ασκήσεις, όπως καθίσματα, κοιλιακοί και push-ups μπορούν να γίνουν παντού, κάθε ώρα. Εάν, κάθε μέρα, στη δουλειά ή στο σπίτι, έχετε να ανεβοκατεβείτε ορόφους, ξεχάστε το ασανσέρ. Πάρτε τις σκάλες, γυμνάστε τα πόδια και ενδυναμώστε την καρδιά σας.

2) Κάντε μερικές μικρές «επενδύσεις»
Ένα σκοινάκι, μία μπάλα πιλάτες και μερικά DVD με ασκήσεις yoga είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα ικανοποιθητικό πρόγραμμα στο σπίτι.

3) Ενεργοποιήστε το ξυπνητήρι του κινητού σας
Εάν η δουλειά σας προύποθέτει να κάθεστε όλη μέρα πίσω από ένα γραφείο, ενεργοποιήστε το ξυπνητήρι του κινητού σας, ανά μία ώρα και φροντίστε, όταν χτυπάει, να σηκώνεστε και να κινείστε για πέντε με δέκα λεπτά. Μία μικρή βόλτα έξω, λίγη ώρα πάνω- κάτω στο κλιμακοστάσιο ή, απλώς, λίγο stretching ωφελούν απίστευτα το σώμα σας και προστατεύουν τον οργανισμό από παθήσεις όπως ολι καρδιαγγειακές, η παχυσαρκία και ο διαβήτης.

4) Περπατήστε
Αντί να συναντιέστε με φίλους για τον συνηθισμένο καφέ, γεύμα ή ποτό, επιλέξτε μία βόλτα για περπάτημα και κουβέντα. Ακόμα και ένα δεκάλεπτο χαλαρού περίπατου βοηθάει τον οργανισμό στο να κάψει θερμίδες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!